Πολλές φορές η λύση όσον αφορά το αδυνάτισμα γρήγορο www.my-pharmacy.gr/tag/adunatisma-grigoro δε βρίσκεται στις εξαντλητικές δίαιτες, αλλά στον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να καθαρίσουμε τον οργανισμό μας και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις τοπικού λίπους και αυξημένης κατακράτησης υγρών, η αποτοξίνωση είναι μια σίγουρη και ασφαλής διαδικασία για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Ας δούμε μερικές επιλογές που μπορούμε να κάνουμε σε καθημερινό επίπεδο και να διώξουμε από το σώμα μας τις βλαβερές τοξίνες και το συσσωρευμένο λίπος. Ένας χυμός μαζί με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης και λίγο ανθότυρο μας βοηθούν να πάρουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε στο πρωινό. Αργότερα μπορούμε να πιούμε ένα φλιτζάνι λουίζα ή τσάι.

Πριν το μεσημεριανό μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε φρούτα και μερικές φρυγανιές με μέλι και κανέλλα. Μία μερίδα βραστό ή ψητό κοτόπουλο χωρίς πέτσα συνοδευόμενη από μια σαλάτα με χόρτα ή λαχανικά, αρκεί και περισσεύει για το μεσημεριανό γεύμα. Το βράδυ επιλέγουμε κάτι ελαφρύ, ένα γιαούρτι με δημητριακά και λίγους ξηρούς καρπούς ή μια φρουτοσαλάτα.

Εναλλακτικά μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον πρωινό με ένα μπολ γάλα και δημητριακά ολικής άλεσης κα το μεσημεριανό με ένα πιάτο ρύζι κα λίγο γιαούρτι. Τα βρασμένα λαχανικά με λίγο ψωμί ολικής άλεσης ολοκληρώνουν το μενού μας το βράδυ.

Επιλέγουμε πάντα το άφθονο νερό σε όλες τις στιγμές της ημέρας (μετά το πρωινό, το μεσημέρι, το απόγευμα και το βράδυ). Η κατανάλωση γλυκών επιτρέπεται δύο φορές την εβδομάδα.