Η ηλεκτρική κουβέρτα για σκέπασμα https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ αποτελεί ακόμα μία λύση για άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να περάσουν στα ζεστά τις μέρες και τις νύχτες του χειμώνα. Είναι οικονομική λύση, για αυτό και παρουσιάζει διαρκώς αυξημένες πωλήσεις.

Η Διπλή Ηλεκτρική Θερμαινόμενη Κουβέρτα 120W LIFE OBL-100 μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σπίτι σας, τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα. Η διπλή ηλεκτρική κουβέρτα LIFE είναι κατάλληλη για σταθερή και ευχάριστη ζεστασιά, με απαλή αίσθηση. Είναι κατασκευασμένη από διπλής όψης Soft microplush και έχει σύντομο χρόνο προθέρμανσης και δυνατότητα επιλογής τριών επιπέδων θερμοκρασίας (χαμηλό-μεσαίο-υψηλό).

Παρέχει σταθερή θερμοκρασία, χαρίζοντας έναν απολαυστικό και ξεκούραστο ύπνο, ενώ διαθέτει ασφάλεια υπερθέρμανσης και αυτόματη απενεργοποίηση μετά από τρεις ώρες. Είναι εξαιρετικά εύκολη στο καθάρισμα, χάρη στο αποσπώμενο χειριστήριο. Η Διπλή Ηλεκτρική Θερμαινόμενη Κουβέρτα 120W LIFE OBL-100 έχει διαστάσεις 160 x 120cm και διακόπτη επιλογής επιπέδου θερμοκρασίας.

Ακόμα, διαθέτει ενδεικτική LED λυχνία λειτουργίας, ένδειξη επιλεγμένου επιπέδου θερμοκρασίας και ασφάλεια υπερθέρμανσης. Ο τύπος υφάσματος είναι διπλής όψης Soft microplush και μπορεί να καθαριστεί στο πλυντήριο ρούχων, χάρη στο αποσπώμενο χειριστήριο. Έχει μήκος καλωδίου 230 cm και ισχύ 120W.

Η συγκεκριμένη ηλεκτρική κουβέρτα είναι ιδιαίτερα ποιοτική και ταυτόχρονα οικονομική, κάτι που σημαίνει πως σας ζεσταίνει, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Με τη χρήση της θα διαπιστώσετε διαφορά κάθε φορά που ξαπλώνετε στο κρεβάτι σας ή κοιμάστε, αφού σας χαρίζει ζεστασιά και απαλή αίσθηση.