H ηλεκτρική κουβέρτα υπόστρωμα https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ είναι μία επιλογή την οποία κάνουν όλο και πιο πολλοί άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι επιθυμούν να περάσουν με ζεστασιά το χειμώνα.

Το ηλεκτρικό υπόστρωμα Classic με γεωύφασμα του οίκου Dream αποτελεί ιδανική λύση για τέτοιες καταστάσεις. Η ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» είναι εγκεκριμένη από τη British Electrotechnikal Approvals Board (B.EA.B. Αγγλίας) και από τον ΕΛΟΤ και πληροί τις προδιαγραφές του "Διεθνούς Οργανισμού C.E.E.".

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το 1972, από τα πιο γνήσια υλικά ελληνικών εργοστασίων πλην των αντιστάσεων (αγγλικής προελεύσεως), σε ένα σύγχρονο και υπερμοντέρνο εργοστάσιο, με τα τελειότερα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Κάθε ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» ελέγχεται και ακτινοσκοπείται σε ειδικά υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Τα παραπάνω σας υπόσχονται ένα ζεστό, ξεκούραστο ύπνο, με την ηλεκτρική κουβέρτα «όνειρο». Η ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» είναι απαραίτητη για μικρούς και μεγάλους. Ανακουφίζει τις ενοχλήσεις στους ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν από αρθριτικά, ρευματισμούς, ισχιαλγίες, ημικρανίες, σπαστικές νόσους στομάχου, ενοχλήσεις περιόδου, υποβοηθώντας την θεραπεία τους.

Έχει κατανάλωση 0.03€/10ώρες και είναι φτιαγμένη από οικολογικό γεωύφασμα μεγάλης αντοχής, με μονωτική ικανότητα, ελληνικής κατασκευής και Oko-Tex Standard 100 (No 42271/GR) υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Διαθέτει Safety system Dream, ειδική αντίσταση για προστασία από υπερθέρμανση και αυτόματη απενεργοποίηση.

Έχει δύο ανεξάρτητα χειριστήρια τριών θέσεων από άκαυστο πλαστικό (με ενδεικτική λυχνία, αφαιρεί την υγρασία από το στρώμα και ανακουφίζει από πόνους αρθριτικών, ρευματικών, ισχιαλγίες περιόδου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Λήμνος) από το 1972. Έχει γραπτή εγγύηση πέντε ετών. Διαστάσεις: ΠxΜ:(140x155)cm.