Τα αντηλιακά μαυρίσματος https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaka-maurismatos/ είναι τα προϊόντα που κερδίζουν διαρκώς την προτίμηση των καταναλωτών, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν ένα υπέροχο χρώμα, που διαρκεί περισσότερο. Οι συνθέσεις τους στηρίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό σε φυσικά συστατικά, ενώ οι εταιρείες καλλυντικών βελτιώνουν διαρκώς τη σύνθεση και την υφή τους.

Το Monoi Tiki Tahiti Vanilla Bronzant Suntan Oil SPF 3 Αντηλιακό Λάδι Μαυρίσματος με Άρωμα Βανίλιας διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 120ml. Το λάδι αυτό διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, μαλακό και λαμπερό όση ώρα βρίσκεστε στη θάλασσα ή την πισίνα. Έχει δείκτη προστασίας (SPF) 3, ενώ σας βοηθάει να αποκτήσετε ένα βαθύ, τροπικό μαύρισμα.

Λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε λάδι καρύδας, τα Monoi Tiki γίνονται στέρεα κάτω από τους 20°C για να διατηρείται καλύτερα το προϊόν. Πάντως, με τη ζέστη επανέρχονται στην αρχική τους μορφή. Τα λάδια Monoi Tiki είναι ιδανικά για την ενυδάτωση του σώματος και των μαλλιών. Παρασκευάζονται με παραδοσιακές μεθόδους στην Ταϊτή, ενώ έχουν και χαλαρωτικές ιδιότητες.

Απλώνοντάς τα συχνά στο δέρμα και τα μαλλιά, τα λάδια της Monoi Tiki ενυδατώνουν την επιδερμίδα αι τις τρίχες, αφήνοντάς τα απαλά. Έχουν ένα φυσικό και διακριτικό άρωμα. Δεν περιέχουν parabens, ενώ είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη Ε, που αποτελεί φυσικό αντιοξειδωτικό συστατικό. Δεν θα πρέπει να εκτίθεστε στον ήλιο, έχοντας απλώσει το προϊόν μόνο του, αλλά κάτω από σκεύασμα αντηλιακής προστασίας με υψηλότερο δείκτη.