Τα αντηλιακά προσφορές είναι τα σκευάσματα που οι καταναλωτές προτιμούν για να εφαρμόσουν στην επιδερμίδα τους, όταν αυτή εκτίθεται στις υπεριώδεις ακτίνες της ηλιακής ακτινοβολίας. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν μεγάλη ζήτηση από την άνοιξη και μετά.
Το A-Derma Protect Kids Spray Very High Protection με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+,  κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 200 ml και σε μορφή σπρέι για να απλώνεται εύκολα στην παιδική επιδερμίδα. Περιέχει το καινοτόμο δραστικό συστατικό έλαιο νεαρών βλαστών βρώμης Rhealba, που ενισχύει και προστατεύει το δερματικό φραγμό. Δεν περιέχει parabens.
Η βρώμη Rhealba αποτελεί ένα αποκλειστικό και μοναδικό φυσικό δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης, που περιέχεται τα τελευταία 30 χρόνια σε όλα τα προϊόντα A-DERMA. Παρέχει καταπραϋντική, αντιερεθιστική, επανορθωτική, ενυδατική, μαλακτική και αντιοξειδωτική δράση στο δέρμα.


Επιλέχθηκε από τη συγκεκριμένη εταιρεία μία ηθική καλλιέργεια βάση των αρχών της βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς λιπάσματα, φυτοφάρμακα και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, αλλά με χρήση ανακύκλωσης της οργανικής ύλης και με αμειψισπορά της καλλιέργειας.
Το συγκεκριμένο φυσικό συστατικό έχει εξαιρετική καθαρότητα και αποτελεσματικότητα και επιλέχθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 80 ποικιλίες βρώμης. Θα πρέπει να εφαρμόζετε πάντα επαρκή ποσότητα και να απλώνετε καλά το αντηλιακό σε όλη την επιφάνεια του δέρματος.
Κρατήστε το προϊόν σε δροσερό και σκιερό μέρος και μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείται από τη στιγμή που παρέλθουν έξι μήνες μετά το άνοιγμά του σκευάσματος.