Οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των καλλυντικών, γνωρίζουν καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με τη χαλάρωση του δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματος. Γι’ αυτό κυκλοφορούν στην αγορά καινοτόμα προϊόντα, που κάνουν τη διαφορά. Η σύσφιξη στήθους www.my-pharmacy.gr/sisfiksi-stithous/ είναι ένα ζητούμενο για πολλές κυρίες από μια ηλικία και μετά.

Το Lierac Bust Lift Creme Αντιγηραντική Κρέμα Γλυπτικής Για Το Στήθος & Το Ντεκολτέ 75ml έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Η ντελικάτη επιδερμίδα στην περιοχή του στήθους και του ντεκολτέ είναι εκτεθειμένη σε εξωτερικές επιθέσεις που επιταχύνουν τη γήρανση. Έτσι έρχεται πιο εύκολα η χαλάρωση που επηρεάζει άμεσα το στητό στήθος. Αυτό αποκτά ζαρωμένη όψη, καφέ κηλίδες και χαλάει την εξωτερική εμφάνιση.

Η LIERAC, πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά στη δερμοαισθητική, δημιούργησε τη σειρά BUST LIFT. Πρόκειται για δύο συμπληρωματικές φροντίδες πλούσιες σε φυτικά εκχυλίσματα, οι οποίες έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη σύσφιξη, βοηθώντας την περιοχή του στήθους και του ντεκολτέ.

Η συγκεκριμένη ολοκληρωμένη αντιγηραντική κρέμα γλυπτικής με συσφικτικό σύμπλοκο από ολιγοπεπτίδια φουντουκιού και εκχύλισμα μανταρινιού Ιαπωνίας, αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διόρθωση των δυσχρωμιών. Το αποτέλεσμα είναι ένα μπούστο σφιχτό, λείο και αψεγάδιαστο.

Πιο συγκεκριμένα, λειαίνει και ενυδατώνει το ντεκολτέ, ενώ ταυτόχρονα σμιλεύει το στήθος. Τέλος, μειώνει και προλαμβάνει τις καφέ κηλίδες. Προσφέρει ενυδατωμένη επιδερμίδα: σε ποσοστό 94%, ανάκτηση σφριγηλότητας σε ποσοστό 60% και αποτέλεσμα lifting σε ποσοστό 75%.