Η σύσφιξη λαιμού www.my-pharmacy.gr/tag/susfiksi-laimou και του υπόλοιπου προσώπου είναι ένα θέμα που απασχολεί στην εποχή μας πολλές γυναίκες μεγάλης ή μικρότερης ηλικίας, οι οποίες βλέπουν σιγά σιγά την επιδερμίδα τους να χαλαρώνει και να χάνει την ελαστικότητά της.

Αν κάτι έχει αλλάξει στο χώρο της αισθητικής πλαστικής τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι η απήχηση των τεχνικών μη παρεμβατικής αγωγής. Πλέον, το λέιζερ, οι ενέσιμες θεραπείες με μεσοθεραπεία, με υαλουρονικό οξύ ή με μπότοξ και η χρήση διάφορων δερμοκαλλυντικών προϊόντων είναι κάτι το συνηθισμένο. Σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται και συνδυασμός μεθόδων, με σκοπό το αθροιστικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όλες αυτές οι πρακτικές έχουν ως στόχο, να μην προκαλέσουν αλλοίωση των χαρακτηριστικών, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η φυσική βιολογική εξέλιξη του δέρματος. Έτσι, τα αποτελέσματα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Το thermage lifting, θεωρείται μία εξελιγμένη τεχνολογία μονοπολικών ραδιοκυμάτων (RF), η οποία δρα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας τη θερμική τους δράση για την ενεργοποίηση των μηχανισμών ανάπλασης.

Οι ειδικές κεφαλές που χρησιμοποιούνται, μετακινούνται από το ένα σημείο του προσώπου στο άλλο, «σκανάροντας» όλη την επιφάνεια με περισσότερη επιμονή στα σημεία όπου εμφανίζεται η χαλάρωση. Η πρώτη συνεδρία κρατά περίπου 40 λεπτά, ενώ η ανάπλαση ολοκληρώνεται στους 3-4 μήνες.

Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά και από την πρώτη συνεδρία και διαρκούν 2-3 χρόνια. Ακόμη και μετά το πέρας αυτής της περιόδου το δέρμα δείχνει 3-4 χρόνια «νεότερο» από τη βιολογική σας ηλικία.