Το αδυνάτισμα γρήγορο https://www.mamacorner.gr/cat/adunatisma-grigoro και η σύσφιξη σώματος μπορούν να συνδυαστούν με μια σειρά νέων επιστημονικών μεθόδων. Με τον τρόπο αυτό προκύπτουν πολλαπλά οφέλη τόσο στην καλή εμφάνιση, όσο και στην τόνωση του οργανισμού. Πολλά άτομα επιλέγουν στις μέρες μας να αδυνατίσουν, κάνοντας παράλληλα και λιπογλυπτική.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν κατά μεγάλο ποσοστό οι γυναίκες, οι οποίες προσέχουν πάντα τη σιλουέτα τους πριν έρθει το καλοκαίρι. Το Kestos 2 είναι ένα προηγμένης τεχνολογίας μηχάνημα που υπόσχεται μείωση βάρους, άμεσο χάσιμο πόντων, αποτοξίνωση, σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν κοστίζει ακριβά (γύρω στα 55 ευρώ).

Η θεραπεία συνήθως διαρκεί 30 με 45 λεπτά, ενώ το θετικό είναι πως υπόσχεται καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερες συνεδρίες. Επιπλέον, βοηθάει στην τόνωση του οργανισμού, στην ανόρθωση των γλουτών και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης στην περιοχή της κοιλιάς.

Χάρη σε αυτή τη διαδικασία επιτυγχάνεται καταπολέμηση του τοπικού πάχους με μια μορφή λιπογλυπτικής. Η ηλεκτρολιπόλυση και η ικανότητα που έχουν τα ηχητικά κύματα, βοηθούν στην μείωση του τοπικού λίπους. Το χαμηλής τάσης ρεύμα διοχετεύεται μέσω ειδικών συχνοτήτων και στοχεύει κατευθείαν στα λιποκύτταρα. Έτσι, επιτυγχάνεται άμεση διάλυση του περιττού λίπους σε κάθε σημείο ξεχωριστά.

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ανώδυνη και γίνεται από εξιδεικευμένο ιατρικό προσωπικό. Δεν υπάρχει ο παραμικρός πόνος και ο υποβαλλόμενος στη θεραπεία δεν αντιμετωπίζει την παραμικρή δυσκολία. Την προτιμούν πολλές γυναίκες μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης.