Από ένα ολοκληρωμένο business lookμέχρι μια βραδινή βόλτα για ποτό, τα ανδρικά σακάκια είναι το ρούχο που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική ανδρική γοητεία.

Όσα σακάκια κι αν έχει ένας άνδρας στη συλλογή του, ποτέ δεν είναι αρκετά.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να διαθέτει επιλογές που συνδυάζονται εξαιρετικά για να καλύψουν όλες τις περιστάσεις: συνδυάζοντας το σακάκι σου με τζιν να έχεις ένα sport casual ντύσιμο, ενώ αν συνδυάσεις το ίδιο σακάκι με υφασμάτινο παντελόνι, κάνεις upgrade σε formal outfit.

Ιδιαίτερα μέσα στον χειμώνα, οι απαιτήσεις από τα ανδρικά σακάκια είναι πολλές. Να είναι ζεστό, ώστε να συμπληρώνει ιδανικά το look για τις ανάγκες της εποχής, αλλά παράλληλα να μην χάνει σε κομψότητα και φινέτσα, που άλλωστε είναι αναπόσπαστα κομμάτια της απόλαυσης που προσφέρει ένα σακάκι.

Γι’ αυτό τον λόγο, πέρα από το εξαιρετικό ύφασμα, τα σύγχρονα χειμερινά σακάκια για άνδρες διαθέτουν και αφαιρούμενη μόστρα, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο warm feeling σε κάθε άνδρα, όπως κι αν αποφασίσει να το συνδυάσει.

Όσον αφορά τους συνδυασμούς, ο χειμώνας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε τα «πειράματά» σας, αφού οι συνδυασμοί με μπλούζα ή πουκάμισο ή ακόμα και τα δύο… δίνουν πολλές αφορμές.

Μπορείτε να «παίξετε» σε ένα business casual lookμε ανδρικό σακάκι (με η χωρίς τη μόστρα) μαζί με πλεκτή μπλούζα ζιβάγκο και τζιν παντελόνι ή φυσικά, να το πας με στυλ ανδρικό σακάκι – πουκάμισο μαζί με πλεκτή μπλούζα – τζιν παντελόνι.

Όπως και να ‘χει, η τελική επιλογή είναι θέμα γούστου. Πριν απ’ όλα, όμως, είναι σημαντικό να κάνεις τις σωστές επιλογές, γι’ αυτό και η νέα συλλογή της SOGO αποκλειστικά από τα ανδρικά ρούχα BROKERS είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις τα νέα σου σακάκια.

Μια εξαιρετική συλλογή με μοντέρνα στενά σακάκια, που συνδυάζει την άριστη ποιότητα ραφής και σύνθεσης υφάσματος, με την τελευταία λέξη της ανδρικής μόδας όσον αφορά την κομψή εφαρμογή και διαχρονικό design. Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή με ανδρικά σακάκια SOGOαπό τη BROKERSκαι ολοκληρώστε το ιδανικό ανδρικό styleπου εντυπωσιάζει σε όλες τις περιστάσεις.