Θα μπορούσε να αποτελεί το ωραιότερο και πιο ξεκαρδιστικό ψέμα της ημέρας, εάν το ημερολόγιο έγραφε 1η Απριλίου. 

Επίσης, θα ήταν η πιο επιτυχημένη φάρσα που θα μπορούσε να κάνει ο κορυφαίος όλων Γιώργος Μητσικώστας και, επίσης, εάν υπήρχε Παγκόσμια Ημέρα Τρολαρίσματος αυτό που έχει συμβεί θα ήταν σίγουρα ο απόλυτος λόγος για την θεσμοθέτησή της. 

Αλλά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. 

Η παρακάτω είδηση είναι πραγματική και μάλιστα εξόχως σοβαρή τόσο, ώστε οι εμπλεκόμενοι και άμεσα θιγόμενοι να αποστείλουν ενημερωτικό-καταγγελτικό e-mail στα ΜΜΕ.

Ο λόγος για το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ, το οποίο εξωφρενισμένο εξαπολύει μύδρους εναντίον του Γιάννη Λάτσιου, πρώην συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, διότι φέρεται να δήλωσε για την πρώην σύζυγό του που αφήνει την τηλεόραση, σαν άλλος Νίκος Ξανθόπουλος κοιτάζοντας στα μάτια την Μάρθα Βούρτση «σε άφησα βασίλισσα και σε κατάντησε αγρότισσα», καρφώνοντας, βεβαίως, τον νυν σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο. Κλασικά, η αέναη διαμάχη των αρσενικών. Ο πρώην δεν πρόκειται να πει ποτέ καλή κουβέντα για τον νυν. 

Και αυτό διότι, η Ελένη Μενεγάκη έχει αναρτήσει πολλές φορές φωτογραφίες της στα social media, μαζεύοντας ντομάτες, κάτι πιπεριές γενικώς λαχανικά αλλά και ελιές ίσως και άλλα φρούτα, εκεί στα Άχλα της Άνδρου και περιχαρής να αναφωνεί «τι ωραίο που είναι το χωραφάκι μου!». Οπότε, άδικο έχει μωρέ ο Γιάννης ο Λάτσιος? 

Κανονική αγρότισσα η ωραία Ελένη, όπου να΄ναι θα ασφαλιστεί στον ΟΓΑ, αν δεν το έχει ήδη κάνει. Κι αν τυχόν πάρει και τρακτέρ, πρώτη θα κατέβει στο μπλόκο της Νίκαιας, διότι η βασίλισσα της τηλεόρασης που αλλού θα πήγαινε? Μα φυσικά στην Λάρισα. Την αιώνια βασίλισσα του κάμπου! 

Οφείλω να ομολογήσω, πως είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους αφού είχα την ευκαιρία να διαβάσω την συγκεκριμένη ανακοίνωση – καταδίκη και από το γέλιο που προκαλεί να μου φτιάξει την ημέρα, γιατί όχι και ολόκληρη την εβδομάδα.

Δεν ξέρω εάν το κόμμα, δηλαδή, ο πρόεδρός του, Βάκης Τσιομπανίδης -για τα μέλη καλύτερα να απευθυνθεί κανείς στην Νικολούλη που είναι expert στην αναζήτηση αγνοουμένων-, όντως πίστεψε αυτό το τρολίστικο δημοσίευμα ή εάν όλο αυτό το έκανε για να ακουστεί, εφόσον η Μενεγάκη πουλάει όσο κανείς άλλος στην Ελλάδα. 

Όπως και να΄χει, το σίγουρο είναι πως όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας! 

Μεταφέρω αυτούσια, λοιπόν, την ανακοίνωση για να μην αλλοιωθεί το νόημά της, υπό τον τίτλο:

"Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει την αλητεία του Γιάννη Λάτσιου κατά των αγροτών και της Ελένης Μενεγάκη" 

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ καταδικάζει με οργή τις ρατσιστικές δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου, γνωστού προωθητή του lifestyle μέσα από τη δουλειά του σε μεγάλα καθεστωτικά κανάλια, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη όπου λίγο-πολύ την κατηγορεί ... ότι κατάντησε αγρότισσα!

Ενημερωθήκαμε για δημοσίευμα στο οποίο ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να οργίστηκε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και να της λέει ότι εκείνος την άφησε βασίλισσα και εκείνη κατάντησε αγρότισσα. Αντί να πάει ο ίδιος να κοιταχτεί σε κανέναν καθρέφτη.

Πόσο διαβρωμένος μπορεί να είναι ένας πράκτορας του lifestyle και πόσο φαντασμένος μπορεί να είναι για να θεωρεί ότι είναι κατάντια να είναι κάποιος αγρότης; Προφανώς ο Γιάννης Λάτσιος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους αγρότες για αυτή τη ρατσιστική δήλωση.

Ας τα βλέπει αυτά ο ελληνικός λαός για να αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που αποκοίμιζαν τους Έλληνες με το lifestyle και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να φέρουν τους Έλληνες στην σημερινή κατάσταση να δυσκολεύονται να οργανωθούν και να δράσουν εναντίον της χούντας, που κυβερνά για τόσα χρόνια.

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr