Εως αύριο Παρασκευή 29/7/2016 θα είναι ανοικτή η ηλεκτρονική αίτηση της ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα φιλοξενίας με voucher στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 - 2017. Η ΕΕΤΑΑ εξέδωσε και νέες διευκρινίσεις για τις αιτήσεις λόγω λαθών που έχουν ήδη ελεγχθεί.
Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο πιο Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr).την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο χρονικό διάστημα από 12.7.2016 έως 29.7.2016, στη Διεύθυνση.(www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr). Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΕΤΑΑ θα πρέπει :
- Να δηλώνεται το ακριβές e-mail και το τηλέφωνο επικοινωνίας του/της αιτούντος/αιτούσας,
- Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά μόνον από γυναίκες. Κατ εξαίρεση από άντρες μόνον στις περιπτώσεις που βρίσκονται σε χηρεία ή έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους, είτε είναι δικαστικοί συμπαραστάτες σε περίπτωση ατόμων ΜΕΑ,
- Σε περίπτωση διάζευξης να αποστέλλονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αποτυπώνονται στην σχετική Πρόσκληση. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε προβλήματα ή έχετε απορίες κατά την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων  παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής (29.7.2016). Επίσης θα πρέπει να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier),στο χρονικό διάστημα από 12.7.2016 έως 29/7/2016.