O Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων – συνώνυμο της πείρας, της κατάρτισης, της πρωτοπορίας, της έμπνευσης και της επιτυχίας, έχοντας κερδίσει πολλά στοιχήματα και φέτος ανανεώνει το προφίλ του! Οι καταξιωμένοι στο χώρο δάσκαλοι χορού, Παναγιώτης Μάνος, Κάτια Νανά Μάνου ,και Ραφαέλα Μάνου αφουγκραζόμενοι την ανάγκη του ανθρώπου για ψυχοσυναισθηματική και πνευματική τροφοδότηση , καθώς και για ανάπτυξη των σωματικών δεξιοτήτων , εμπλουτίζουν  τον  ΧΟΤ  με νέα τμήματα. Όραμα και φιλοσοφία του ΧΟΤ είναι  να δοθεί στους συμπολίτες μας η ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί της τέχνης και του πολιτισμού.

Γι’ αυτό το λόγο, δημιούργησε στην ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 10  έναν νέο χώρο, υψηλής αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να εμπνέει τέχνη και πολιτισμό. 

 Με τη σφραγίδα της μακροχρόνιας   εμπειρίας και της  εξειδικευμένης κατάρτισης  των δασκάλων του, ο ΧΟΤ  θα λειτουργήσει  τα ακόλουθα τμήματα, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους στο χώρο τους επαγγελματίες :

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα

Λαϊκοί χοροί 

Μουσικοκινητική  αγωγή νηπίων 

Μοντέρνος – σύγχρονος – ευρωπαϊκός χορός 

Zumba fitness

Yoga - Pilates ομαδικά και personal 

Personal training

Barre a Terre

Cross training

Latin χοροί

Δημιουργικό παιχνίδι

Προετοιμασία μελλονύμφων

Οι εγγραφές άρχισαν !!Τα τμήματα απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών , ενώ χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας!

Ο ΧΟΤ  συμμεριζόμενος  τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες αλλά και την ανάγκη των συμπολιτών μας για συμμετοχή σε τέτοιου είδους  δραστηριότητες,  διαμόρφωσε πραγματικά τις πιο χαμηλές τιμές , ενώ θα υπάρξουν και σούπερ  πακέτα προσφορών για : 

Όσους συμμετέχουν στο τμήμα των παραδοσιακών χορών και επιλέξουν και ένα ακόμη τμήμα 

Όσους επιλέξουν πάνω από δύο τμήματα 

Όσους αποτελούν μέλη της ίδιας οικογένειας

Για όλους τους φοιτητές-σπουδαστές

Άλλη μια δυνατή χρονιά, γεμάτη εκπλήξεις ξεκινάει λοιπόν  για τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων, ο οποίος θα υποδεχτεί όλους τους Τρικαλινούς  στο νέο  του χώρο από 1 Σεπτεμβρίου  στην αίθουσα επί της Ιπποκράτους 10, στον πεζόδρομο.

Για περισσότερες πληροφορίες,  στις σχολές του ΧΟΤ : Ιπποκράτους 10 , Μαυροκορδάτου 7 

Τηλέφωνα: 23415 50893 , 24310 77798, 24310 32324 , 6975208711, 6973817097

Υπεύθυνοι : Μάνος Παναγιώτης , Κάτια-Νανά Μάνου,  Ραφαέλα Μάνου

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook  : ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ / ΧΟΤ  ή στην ιστοσελίδα μας www. Xot.gr