Στις νίκες επέστρεψε  ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του ΑΟΤ, για τη 18η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Έτσι, τα «δελφίνια» ανέβηκαν μόνα στην όγδοη θέση του βαθμολογικού και αναπνέουν πλέον με άνεση
Αντίθετα, οι Θεσσαλοί υπέστησαν ακόμα μία ήττα, έπεσαν δέκατοι τρίτοι και πλέον πρέπει να δώσουν μεγάλη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Το πρώτο ημίχρονο είχε από μία μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες. Στο 15' ο Σισέ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ ενώ στο 22' ο Καπός βρέθηκε στην περιοχή αλλά δεν πλάσαρε σωστά τον Παπαδόπουλο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, με τον Ρίσκι να νικιέται στο τετ α τετ από τον Ταΐρη. Η ομάδα του Μίλος Κόστιτς απάντησε στις ευκαιρίες και στο 74' είχε δοκάρι όταν ο Σμυρλής σέντραρε, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Σισέ και στη συνέχεια χτύπησε στην οριζόντια δοκό. Στο 78' ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης πέρασε στο ματς τον Καραγιάννη κι εκείνος τον δικαίωσε καθώς στο 81' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, χαρίζοντας τους Κρητικούς τη νίκη.
Κίτρινες: 35' Κουσκουνάς, 73' Φαζός, 90' Καραγιάννης - 30' Σισέ, 35' Ντιαλό, 73' Καπός
Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος (Αθηνών), με βοηθούς τους Αδαμόπουλο (Μεσσηνίας) και Μαυρουδή (Ηρακλείου). Τέταρτος ήταν ο Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής).
ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Φαζός, Παπαχρήστος, Γκίνη (78' Καραγιάννης), Μουμίν, Σάλιακας, Κάσσος (65' Αρναρέλλης), Ρίσκι, Κουσκουνάς. (72' Βρεττός)
AOT (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (87' Λάσκαρης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας, Καπός, Γουερέ (65' Σμυρλής), Σισέ.

a-sports.gr