Η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια των τελευταίων ημερών με το αποψιλωμένο και κουρασμένο ρόστερ βγήκε στην Ευκαρπία σήμερα κόντρα στον πιο φρέσκο Απόλλωνα Πόντου που επικράτησε με 3-0 και έπιασε την ομάδα των Τρικάλων στην βαθμολογία.

Τα Τρίκαλα που δεν είχαν τον Βασίλη Ευθυμίου στην σύνθεση τους δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου επιθετικά και έπαιξαν παθητικά περιμένοντας τον Απόλλων Πόντου.

Οι γηπεδούχοι που είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα ανοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Λουφάκη και αφού είχαν προηγηθεί δύο σωτήριες επεμβάσεις του Περλέσι ενώ στο 53’ σημείωσαν και το 2-0 με τον πρώην παίκτη του ΑΟΤ Βανκεβάι Ρούνει.

Το 3-0 ήρθε στο 76’ όταν μετά από κόρνερ του Τσιμίκα ο Μαλουμαντσακό από κοντά προώθησε την μπάλα σα δίχτυα του Περλέσι.

Η ήττα αυτή βάζει σε μεγάλους μπελάδες τον ΑΟΤ καθώς την έπιασαν στην βαθμολογία τόσο ο Απόλλων Πόντου όσο και ο Πανσερραϊκός με την συνέχεια να προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη και αγωνιστικά και οικονομικά και οργανωτικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσοκό, Καλαϊτζίδης, Ρούνει, Ενομό, Αμπουντού (46’ Ιντζίδης), Λουφάκης (29’ λ.τρ. Σουντουρά), Τσιμίκας, Καλογέρης, Κουάκου (75΄ Φράγκος)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Ντιαλόσι, Ελευθεριάδης (62΄ Αουντίνο), Ιωαννίδης (46’ Μυλόπουλος), Κεχαγιάς (75’ Γκοβίνας), Μπαξεβάνος, Νιάρος, Πέλκας (75’ Ζησόπουλος), Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Χειρίτραντας (62’ Μανίσογλου).

sportrikala.gr