Πάνοπλα θα παραταχθούν τα Τρίκαλα BC στον εντός έδρας αγώνα τους με τον Απόλλωνα Πατρών, που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων.

Η ομάδα απαλλαγμένη πλέον από το άγχος της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, θα υποδεχθεί στις 5 το απόγευμα  τους «μελανολεύκους», για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League, με τον Κώστα Φλεβαράκη να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Πολ Τζόουνς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ «έβγαλε» κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα της Παρασκευής, κάτι που δεν έκανε τις προηγούμενες δύο ημέρες λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, κι έτσι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο Γιώργος Τσιάρας κάνει λόγο για έναν αγώνα γιορτή καθώς η ομάδα, παρουσία των φιλάθλων, θα πανηγυρίσει την παραμονή της στη Basket League. Ο  33χρονος φόργουορντ έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τα εξής:

«Γεια χαρά, όταν κερδίζεις εκτός έδρας παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, πόσο μάλιστα όταν αυτή η νίκη γίνεται σε μια δύσκολη έδρα και μαζί με αυτήν πετυχαίνεις και το στόχο σου η χαρά είναι διπλή! Έτσι, λοιπόν, στον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς περιμένουμε τον κόσμο των Τρικάλων να γιορτάσουμε όλοι μαζί με ακόμα μία νίκη. Σας ευχαριστούμε όλους που μας στηρίξατε όλο αυτόν τον χρόνο και στις χάρες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι σε όλους υγεία και ο Θεός να μας συγχωρεί».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 9 Απριλίου
ΔΚΓ Ήλιδας 17:00 Κόροιβος-Λαύριο Πηλοΐδης, Κορομηλάς, Σταματόπουλος
ΔΚΓ Τρικάλων 17:00 Τρίκαλα-Απόλλων Π. Γκόντας, Αναστόπουλος Π., Γκούμας
ΚΓ Ζηρίνης 17:00 Κηφισιά-Παναθηναϊκός Σώμος, Αναστόπουλος Αντ., Μπούσιας
ΟΑΚΑ 17:00 ΑΕΚ-Αρκαδικός Μάνος, Κατραχούρας, Κοντίλης
ΔΑΚ Καλαμίτσας 17:00 Καβάλα-ΠΑΟΚ Παφίλης, Ταρενίδης, Σιμητόπουλος
Αλεξάνδρειο 17:00 Άρης-Κολοσσός Ρ. Μπήτης, Μαλαμάς, Παπαθανασίου
Τετάρτη, 13 Απριλίου
ΣΕΦ 17:30 Ολυμπιακός-Ρέθυμνο Παναγιώτου, Παγώνης, Πιτσίλκας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός 49
Παναθηναϊκός 49
Άρης 44
ΑΕΚ 42
Κηφισιά 37
ΠΑΟΚ 37
Κολοσσός Ρ. 36
Ρέθυμνο 35
Λαύριο 34
Απόλλων Πατρών 34
Αρκαδικός 33
Τρίκαλα 33
Κόροιβος Αμ. 32
Καβάλα 30

Βραδιά χαλάρωσης για τα Τρίκαλα BC Aries


Το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος των Τρικάλων BC Aries Βαγγέλης Φρύδας παρέθεσε δείπνο με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής σεζόν αλλά και της ονομαστικής του εορτής που ήταν πριν λίγες μέρες.

Στο δείπνο παραβρέθηκε όλη η ομάδα, το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Κώστα Φλεβαράκη, οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, Γιώργος Κουτσιντάς, το προσωπικό της ΚΑΕ, όλοι οι συνεργάτες καθώς και οι κ.κ. Χλωρός, Μπαλωμένος του Ερασιτέχνη.

Με δεδομένη πια την παραμονή το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό μιας και ο στόχος της φετινής σεζόν επετεύχθη.

(*) Στο παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries θα τιμήσει τον Νίκο Αργυρόπουλο.