Πολύ κατώτερη των προσδοκιών που έχουν καλλιεργηθεί εμφανίστηκε η ομάδα των Τρικάλων που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ηρακλή στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς αν και από το 33’ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κωστούλα.

Τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή καθώς προσπάθησαν φλύαρα και χωρίς κάποιο οργανωμένο σχέδιο να φτάσουν στο γκολ την ίδια ώρα που σε κάμποσες περιπτώσεις χρειάστηκε ο Σεντουριόν για να αποσοβήσει κινδύνους που πήγαν να δημιουργήσουν οι του Ηρακλή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα δημιούργησαν μία άξια λόγου ευκαιρία όλη και όλη όταν πρόλαβε τον Κουσκουνά ο Παλαβράκης μη επιτρέποντας του να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Τα Τρίκαλα δεν είχαν και βοήθειες από τον πάγκο με τον Αμπέντε να πελαγοδρομεί και να μην μπορεί να κατευθύνει την ομάδα με μοναδικό του ίσως ελαφρυντικό ότι κοιτώντας στον πάγκο δεν έβρισκε τον παίκτη πο θα άλλαζε τον ρου του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  Αλέξανδρος Κατσικογιάννης απο την Ήπειρο με βοηθούς τους  Λιόντο, Διαμαντή (Ηπείρου).

Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 33΄τον Κωστούλα του Ηρακλή ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πέλκα, Νίζιτς των Τρικάλων και τους Μπαστακό, Μ. Παπαστεριανό του Ηρακλή.

ΑΟ Τρίκαλα (Χόρχε Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβανος, Ρεκίν (55’ Πέλκας), Ελευθεριάδης, Χειρίτραντας (72’ Νίζιτς), Κουσκουνάς

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος (65’ Ναπολιτάνο), Κωστούλας, Μανωλάκης, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Μασούρας (87’ Κάκκο), Τότσκα (65΄ Τόμας), Βιτίνιο (37’ Χρούσιελ), Μπαστακός (87’ Καρτσαμπάς)

sportrikala.gr