Ένας από τους ποδοσφαιριστές που… αναγεννήθηκε μετά την έλευση του Σταύρου Ψιμουλάκη ειναι ο Σερτζίνιο. Ο πορτογάλος χαφ έδειξε τα πολύ καλά του στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη φυγή του Μαραντά και αποδείχτηκε χρήσιμος παίκτης για την ομάδα.
Χθες μάλιστα μίλησε στο Ράδιο Τρίκαλα 103.5 και είπε τα εξής:
Σχετικά με την προετοιμασία: "Μέχρι τώρα πάνε όλα μια χαρά, έχουμε αρκετή δουλειά και δίπλες προπονήσεις κάθε μέρα Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις… έχει ότι χρειαζόμαστε. Ωραίο φαγητό, ωραίο και το γήπεδο. Δεν υπάρχει κάτι που να μας προβληματίζει εδώ».
Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας: "Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές ενός παίκτη η προετοιμασία αλλά εμείς έχουμε περάσει πολλές προετοιμασίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σωστά. Υπάρχει και ένα τιμ προπονητών που μας κάνει καλή δουλειά. Μόλις τελειώσουμε με την προετοιμασία θα δείξουμε όλη τη δουλεία που έχουμε κάνει"
Το μήνυμά του στον κόσμο του ΑΟΤ:  "Αυτή η ομάδα που έχει γίνει είναι δυνατή και θα κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε τον στόχο που είναι η άνοδος της ομάδας στη Σουπερ Λίγκα έτσι ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι".
Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται στο Βώλακα για τέταρτη ημέρα με τους παίκτες να …καταπίνουν αρκετά χιλιόμετρα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο νεαρός Τοπτίδης