Δύο αθλητές του Γ.Σ. Τρικάλων συμμετείχαν στο προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία του Στίβου (ΣΕΓΑΣ) στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Πρόκειται για τους δύο πρωταθλητές του ύψους, την Καλαθά Ελισάβετ και τον Παπακώστα Χρήστο. Προπονητής των αθλητών είναι κ. Βουτσελάς Βασίλης.
Πρόκειται για ένα προπονητικό πρόγραμμα επίλεκτων αθλητών στο οποίο συμμετείχαν σαράντα αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα χώρας. Υπεύθυνος προπονητής των επίλεκτων αθλητών για το Ύψος στο προπονητικό καμπ ήταν ο κ. Κουτσογαιννοπουλος Γιάννης.
Το προπονητικό καμπ συνδιοργανώθηκε από τον  Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) με την Περιφέρεια Κρήτης, τον ΣΕΓΑΣ και τον Αθλητικό Όμιλο Λασιθίου (ΑΟΛ).

Ξεκίνησε το Σάββατο του Λαζάρου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου. Στο καμπ επίσης συμμετείχε και ο εθνικός προπονητής κ. Κουτσιώρας Γιάννης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να κάνει συναντήσεις τόσο με τους αθλητές όσο και τους προπονητές και να συζητήσει μαζί τους για θέματα προγραμματισμού και προπόνησης.