Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει είναι και φέτος ο ΑΟΤ προκειμένου να κερδίσει την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα και γι' αυτό έχει ξεκινήσει από νωρίς το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Τα Τρίκαλα κράτησαν τον κορμό, ενώ έχουν ήδη κάνει και τις πρώτες τους μεταγραφές, με τον Σταύρο Ψιμουλάκη να εκφράζει την ικανοποίησή του για το πώς έχουν κυλήσει έως τώρα τα πράγματα.
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας προχωράει όπως ακριβώς θέλουμε. Ο πρόεδρος βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη και όποιον παίκτη έχουμε βάλει στόχο έρχεται στην ομάδα μας. Στον Α.Ο. Τρίκαλα θα αγωνίζονται παίκτες που θα ματώνουν για την φανέλα. Ο κ. Γιαλιάς είναι κύριος απέναντί τους και οι ποδοσφαιριστές που έρχονται σε ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και χιλιάδες κόσμου θα πρέπει από τώρα να καταλάβουν πως θα κληθούν να τα δώσουν όλα και να δικαιώσουν, τον πρόεδρο και τον κόσμο που θα στηρίξει την ομάδα. Όλοι μας πρέπει να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε».
a-sports.gr