Εξαιρετικός εμφανίστηκε ο Λευτέρης Ζώης κατακτώντας το πρωτάθλημα Θεσσαλίας για το 2016 στα αγωνίσματα ατομική χρονομέτρηση και αντοχής , στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθη στα Κανάλια Βόλου το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το Σάββατο με την ατομική χρονομέτρηση απόστασης 24 χλμ όπου στην κατηγορία Εφήβων, ο Λευτέρης Ζώης με δυνατό τέμπο από την αρχή μέχρι το τέλος πήρε την 1η  θέση, ενώ ο Γιώργος Πάλλας πήρε την 5η θέση στην ίδια κατηγορία.
Στο ίδιο αγώνισμα επίσης αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Ζώης όπου κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Μάστερς.
Την επόμενη μέρα στο χωριό Κανάλια Βόλου ξεκίνησε ο αγώνας αντοχής απόστασης 100 χλμ.
Ένας αγώνας απαιτητικός με ανηφορικά σημεία σε όλη την διαδρομή και αλλεπάλληλες επιθέσεις  μεταξύ των αθλητών. Εκεί ο Λευτέρης Ζώης μετά από πολλές επιθέσεις κατάφερε και ξέφυγε από το γκρουπ μαζί με άλλους τρεις αθλητές όπου κάνανε ασφαλή διαφορά από τους υπόλοιπους . Η μάχη μεταξύ των πρωτοπόρων αθλητών ήταν μεγάλη σε όλη την διάρκεια του αγώνα όπου η μεγάλη μάχη έγινε στο τελικό σπριντ με τον Λευτέρη Ζώη να κατακτά την 1η θέση
στην κατηγορία Εφήβων ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας για το 2016 . Επίσης καλή εμφάνιση από τον Γιώργο Πάλλα κατακτώντας την 4η θέση ο οποίος έδωσε σημαντική βοήθεια στο Λευτέρη Ζώη.
Τέλος στην κατηγορία Μάστερς ο Παναγιώτης Ζώης κατέκτησε την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα Θεσσαλίας κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση .
Την αποστολή συνόδευσε ο Ευάγγελος Σταυρόπουλος παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια στους ποδηλάτες του Ασκληπιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα