Τι και αν η ομάδα είναι αποψιλωμένη και αποδυναμωμένη από τις εγκληματικές ενέργειες του Αϊβάζογλου, τι και αν μία χούφτα παικτών τραβάνε όλο το κουπί, τι και αν το σωματείο λειτουργεί ερασιτεχνικά.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα στο Καυτανζόγλειο με μπροστάρη τον διαχρονικό εργάτη της ομάδας Βασίλη Καλογιάννη κόντρα σε ολα τα προγνωστικά πήραν μία τεράστια νίκη με ένα χρυσό γκολ του Ελευθεριάδη.

Μία κολοσσιαία νίκη που σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα βελτίωσε αισθητά την βαθμολογική της θέση και της επιτρέπει μετά από καιρό να αισθανθεί καλύτερα και να επιχειρήσει την τεράστια υπέρβαση ώστε να σωθεί η παρτίδα.

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα απειλήθηκαν ελάχιστα στο πρώτο ημίχρονο και όσες φορές χρειάστηκε ο Περλέσι ήταν ψύχραιμος. Στο 8’ ο Λάζαρος Ελευθεριάδης βρέθηκε απέναντι στον Παλαβράκη και με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το 0-1 βάζοντας τα Τρίκαλα σε θέση οδηγού. Ένα γκολ που κράτησαν σχετικά άνετα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τα Τρίκαλα έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση όλη την αμυντική γραμμή αλλά και όσους έπαιξαν να τα δίνουν όλα και στα 90 λεπτά να κρατάνε το υπερπολύτιμο τρίποντο…

Διαιτητής της αναμέτρησης  ήταν ο κ. Μαχαίρας  και βοηθοί οι κ.κ. Κοττορός (Δωδ/νησου), Αρμακόλας (Κυκλάδων). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους  Άλεξιτς, Πήλιο του Ηρακλή και στους Χειρίτραντα, Ευθυμίου, Περλέσι του ΑΟΤ.

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης):  Παλαβράκης, Πανάγου, Κωστούλας, Πήλιος, Πατράλης, Γιουμπιτάνα (46΄ Μπαστακός), Κάκκο, Σγουρής (86’ Χρούσιελ), Τότσκα, Ναπολιτάνο (76΄ Χατζηπιρπιρίδης), Άλεξιτς.

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Πέλκας, Ελευθεριάδης (64’ Μπαξεβάνος), Κεχαγιάς, Ιωαννίδης, Χειρίτραντας, Ευθυμίου.

sportrikala.gr