Όταν χάνεις για τρίτη φορά μέσα στην έδρα σου μέσα σε μία εβδομάδα και οι δύο ήττες είναι από ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εσένα δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθείς ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.

Ο αποδυναμωμένος και αποψιλωμένος από τον Ηλία Αϊβάζογλου – δεν εμφανίστηκε καν στο γήπεδο-  ΑΟ Τρίκαλα δεν ήταν χειρότερος του Απόλλωνα σήμερα το μεσημέρι. Αντιθέτως στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε την υπεροχή και είχε περιορίσει τους φιλοξενούμενους του Θωμά Γράφα στο μισό γήπεδο.

Τι δεν είχε; Τον παίκτη που θα έσπρωχνε την μπάλα στα δίχτυα του ασταθέστατου Μαντζάρη που τις περισσότερες φορές έδιωχνε πάνω στους παίκτες του ΑΟΤ. Ο μόνος εγγυημένος γι’ αυτή τη δουλειά Νίκος Κουσκουνάς αποπέμφθηκε από την ομάδα γιατί δεν μπορούσε ο Αϊβάζογλου να καλύψει το συμβόλαιο του.

Τα Τρίκαλα λοιπόν έχασαν ευκαιρίες με Ευθυμίου και Πέλκα κυρίως και ο Απόλλωνας στην μία και μοναδική άξια λόγου φάση που δημιούργησε κέρδισε πέναλτι που παραχώρησε ο Κεχαγιάς ανατρέποντας τον πρώην παίκτη του ΑΟΤ Σταματή.

Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ στο 76’ ο Χατζής και ο Απόλλωνας πήρε βαθιά ανάσα, έπιασε τον ΑΟΤ στην βαθμολογία, σημειώνοντας δε την πρώτη του νίκη μέσα στα Τρίκαλα στην ιστορία του.

Η συνέχεια; Μάλλον οδυνηρή.  Ο άφαντος Αϊβάζογλου δεν πλήρωσε το μπαν του Περλέσι, η ομάδα δεν μπορεί να ενισχυθεί και με το λειψό ρόστερ μόνο με θαύμα μπορεί να αντέξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Οπότε το σύνθημα των φιλάθλων «Ηλία ρίχτο…» μάλλον πρέπει να αλλάξει σε «Μας έριξε ο Ηλίας..».

Διαιτητής  ήταν ο κ. Αλάμπεης  (Αθηνών) που είχε διευθύνει και τον περσινό παιχνίδι των πλέϊ άουτ με βοηθούς τους κ.κ. Μποζατζίδη, Τυριακίδη (Μακεδονίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στον Χειρίτραντα του ΑΟ Τρίκαλα και στους  Βίγια, Γιαννίτση του Απόλλωνα.

ΑΟ Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Κεχαγιάς, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος (88’ Ιωαννίδης), Χειρίτραντας, Πέλκας (74’ Ζησόπουλος), Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (67’ Αουντίνο)

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Μαντζάρης, Λίταινας, Λούκας, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Καλούσης, Χατζής, Μπαλογιάννης (66’ Καραμοκό), Γιαννίτσης, Σταματής (82’ Λεμάνγκρ)

sportrikala.gr