Πλήρως ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος με το πώς κυλά έως τώρα η προετοιμασία των Τρικάλων στον Βώλακα. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ζακύνθου μεταξύ άλλων τόνισε ότι ανεβαίνει σταδιακά ο ρυθμός, ενώ αναφέρθηκε και στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας, το οποίο θα γίνει την Κυριακή (31/7).
«Όλα πάνε πολύ καλά. Μέρα με τη μέρα ανεβάζουμε ρυθμούς με σκληρή δουλειά μαζί με το προπονητικό τιμ και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Μαζί με τα παιδιά θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Η κατάσταση στον Βώλακα είναι πολύ καλή. Η προετοιμασία είναι εξαιρετική. Το ξενοδοχείο πολύ καλό, το φαγητό και δουλειά καθημερινή», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος για την πορεία της προετοιμασίας.
Για το πρώτο φιλικό με τη Δόξα την Κυριακή: «Παίζουμε με τη Δόξα Δράμας. Θα κοιτάξουμε να δείξουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Εννοείται ότι όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε σοβαρά. Από εκεί και πέρα περιμένουμε πως και πώς να γυρίσουμε πίσω στα Τρίκαλα, να παίξουμε και μπροστά στον κόσμο μας, που τον χρειαζόμαστε φέτος να είναι ο 12ος παίκτης μας»
Τέλος, στον Βώλακα για έκτη μέρα βρίσκονται τα Τρίκαλα. Σήμερα πρωί τοι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε στην φυσική κατάσταση και το δεύτερο έκανε αποκατάσταση