Εύκολο έργο είχε την Πέμπτη (17/3) ο ΠΑΟΚ Β' ενάντια στα Τρίκαλα, κερδίζοντας με 3-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Οι «ασπρόμαυροι» με 32 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση, ενώ οι Θεσσαλοί όλο και βυθίζονται και με 20 πόντους στη 14η θέση δείχνουν ανήμποροι ν' αποτρέψουν τον διαφαινόμενο υποβιβασμό.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο ΑΟΤ είχε μια καλή στιγμή με το σουτ του Σανδραβέλη στο 18' που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπουργάνης, για ν' απαντήσει στις ευκαιρίες για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ο Τζίμας στο 21', που σούταρε εκτός περιοχής και ο Περλιέσι απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το 1-0 ήρθε στο 32' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζίμα, πέναλτι που κέρδισε ο Τάχατος ένα λεπτό νωρίτερα, για να σημειώσει το 2-0 ο Πανίδης με ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 45'.

Ο φορ των Θεσσαλονικέων προσπάθησε να φτάσει και σε δεύτερο προσωπικό γκολ, αλλά ήταν άστοχο στο 56' το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 88' ο Χατζηστραβός έκανε καλή ατομική προσπάθεια και σούταρε για να φύγει λίγο άουτ η μπάλα, με τον Γκορντεζιάνι στο 90'+2 να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενος λάθος του Περλιέσι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Kαλατζής του Συνδέσμου Θεσσαλίας με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Τσακίρη, αμφότεροι του Συνδέσμου Δράμας.

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Τάχατος (63' Καλουτσικίδης), Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Σαλαμούρας (46' Ουεαντραόγκο), Μελετίδης (46' Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τζίμας (76' Σπυρίδης), Πανίδης (69' Γκορντεζιάνι).

TΡΙΚΑΛΑ (Βασίλης Καλογιάννης): Περλιέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος (67' Μυλόπουλος), Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Γκοβίνας (67' Ζησόπουλος), Μπαξεβάνος (86' Κλεμέντε), Ιωαννίδης, Χειρίτραντας (67' Φουτσίνι), Πέλκας, Ελευθεριάδης.

a-sports.gr