Θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να κάνει άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ψάχνει αύριο (17:15) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΑΟΤ.
Η προετοιμασία των Τρικάλων για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε σήμερα και στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους «ασπρόμαυρους».
Οι παίκτες που επέλεξε είναι οι: Σιδεράκης, Βουτσελάς, Παπαπαναγιώτου, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρντζος, Λεάντρο Πίντο, Στεφάνοβιτς, Ριζογιάννης, Μουμίν, Δουκάκης, Μίνγκας, Τοπτίδης, Μπαϊκαρά, Σερντζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Λαμπάκης.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χασομέρης, Τζάκσον, Καρίκι και Πελίγνου, ενώ ο Γεωργιάδης δεν συμπεριέλαβε και τους Παπαδόπουλο, Σαρακατσάνο, Νιάρο, Στογιάνοβιτς και Χυσάι.
Με 20 παίκτες θα έρθει στα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ με τον Ιλια Ιβιτς να δίνει ανάσες σε αρκετούς από τον βασικό κορμό. Στην αποστολή μετέχουν οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Δοδοντσάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ματθαίου, Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης.