AO Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας διασταύρωσαν εκ νέου τα ξίφη τους σε φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου (30/9), με τους «κυανέρυθρους» να χαίρονται εκ νέου, όπως και πριν μερικές εβδομάδες, και να επικρατούν αυτή τη φορά εκτός έδρας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με κεφαλιά του Κισκαμπάνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπιτέλη και άστοχη έξοδο του Αποστολίδη, με τον ΑΟΤ να απειλεί για το 1-1 στο 33ο λεπτό, αλλά ο Γκέκας έδιωξε σε κόρνερ με ωραία επέμβαση το σουτ του Καπού.

Εντέλει, η ισοφάριση ήρθε στο 63' από το δυνατό σουτ του Πάνου μετά από μπαλιά του Γροντή στην πλάτη της άμυνας των «κιτρινόμαυρων», ενώ το 1-2 ήρθε στο 76'.Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Γκέκας έκανε σημαντικό λάθος χάνοντας το κοντρόλ, με τον Καπό να το εκμεταλλεύεται και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

ANAΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Μασούρας, Σουντουρά, Πλαβούκος, Τζέκος, Μπιτέλης (46' Σαμπατάκης), Παπαευθυμίου (66' Χάντζαρης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Πάνος, Χιντζίδης (66' Ντιατά), Ανδρεόπουλος (89' Τσιμπούκας), Αναστασόπουλος (79' Μυρσινιάς), Γροντής (85' Ζήσης), Μίλιεβιτς, Τσίπρας (87' Παρθένης), Καπός (87' Κατσαντώνης).

a-sports.gr - Πηγή ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr