Τα Τρίκαλα BC Aries θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Α1 αντιμετωπίζοντας σήμερα (17:00) στην Πάτρα τον τοπικό Απόλλωνα. Οι «κυανέρυθροι» που προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες διανύουν περίοδο φόρμας και θα επιδιώξουν να φτάσουν σε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Τσαγκαράκης. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος γράφοντας στο προσωπικό του blog στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο δύσκολο εκτός έδρας ματς των Τρικάλων αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Απόλλωνας που θα συναντήσουμε θα είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα καθώς στο ρόστερ έχει προσθέσει 2 καινούργιους παίχτες και έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές στην δομή της ομάδας, στην τακτική και στον ενθουσιασμό. Όλα αυτά σε συνδυασμό ότι θα παίξουμε εκτός έδρας καθιστούν το παιχνίδι πολύ δύσκολο.
Για την ομάδα μου ο coach Καστρίτης προσπάθησε να "μαντέψει" την νέα φιλοσοφία του αντιπάλου και να μας προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι πνευματικά και σωματικά .Πάντα με αρχή την άμυνά μας θα παλέψουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και ωριμότητας θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Τέλος σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος θα παίξει το μακρινό σουτ και ο έλεγχος των rebounds.
Στο γήπεδο της Περιβόλας και μπροστά στο μπασκετικό κοινό της Πάτρας, ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».