Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ των Τρικάλων, Όβι Σόκο, ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε και θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα (17:00 ΟΤΕSPORT4HD) ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Όβι Σόκο είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για κάτι παραπάνω από έναν μήνα, εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπώρησε.  Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα των Τρικάλων και θα ακολουθήσει την αποστολή στον Πειραιά για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 19η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Ό Όβι Σόκο είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση και ο Κώστας Φλεβαράκης θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στους Πρωταθλητές Ελλάδας.
Στο μεταξύ στις πέντε αναμετρήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των δύο ομάδων οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ισάριθμες νίκες.
Τα προηγούμενα δύο χρόνια, οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν δύο εύκολες εντός έδρας νίκες επί των Τρικάλων. Στο ματς της πρώτης σεζόν των Τρικάλων BC Aries στην κατηγορία (2013-2014) ο Ολυμπιακός νίκησε με το εμφατικό 84-45 με 22 πόντους του Πρίντεζη και 16 του Περπέρογλου ενώ από την άλλη πλευρά ο Γκρέιτζερ είχε 12 και ο Γιούιν 10 πόντους.
Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός νίκησε τα Τρίκαλα BC Aries με 87-72 παίρνοντας 12 πόντους από τους Χάντερ και Πέτγουεϊ. Για τη θεσσαλική ομάδα ο Τρέισι είχε 20 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ ενώ 19 είχε ο Τσούπκοβιτς.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ η ομάδα με τα περισσότερα λάθη στην κατηγορία εξακολουθεί να είναι τα Τρίκαλα BC Aries και έχοντας μάλιστα 13 περισσότερα από τον 2ο της κατηγορίας Αρκαδικό. 15,8 λάθη ανά αγώνα κάνουν τα Τρίκαλα
Στον αντίποδα τα Τρίκαλα BC Aries είναι η πρώτη ομάδα μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε εύστοχα δίποντα αφού σημειώνει 20,5 ανά αγώνα.
Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη παραμένει αυτή με τον μικρότερο αριθμό ασίστ στην κατηγορία αφού έχει κατά μέσο όρο 13.