Τελικά τα γεγονότα που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στο Α.Ο. Τρικάλων αποδείχθηκαν καταλυτικά για να χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια και να κάνουν μια απρόσμενη ήττα την Κυριακή (31/3) στην έδρα του ουραγού Αιγινιακού με 2-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Στην ουσία οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν τα… ματάκια τους και αυτό φάνηκε στο γήπεδο.
Η αποχή από την προπόνηση της Παρασκευής (29/3), η ανακοίνωση του μεγαλομετόχου, Ηλία Αϊβάζογλου, για «υποκινούμενη αποχή» το Σάββατο (30/3) ήρθαν και … έδεσαν με την ήττα στην Πιερία. Γενικά η εικόνα της ομάδας του Κόστιτς ήταν υποτονική και φάνηκε από το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ από το 9ο λεπτό με το γκολ του Κούστα, που έκανε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν για την τιμή των όπλων και τα έδωσαν όλα. Τα Τρίκαλα άρχισαν να αφυπνίζονται και ισοφάρισαν στο 50’ σε 1-1 με την εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου, αλλά έμειναν εκεί. Η πίεση που άσκησαν ήταν άκαρπη και στο 80ο λεπτό ο Τσολακίδης με σουτ «τιμώρησε» τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 2-1.
Μάλιστα, ο Αιγινιακός μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά η σέντρα-σουτ του Ζανάκη στο 85’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Τρικάλων.
Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες τους ΑΟΤ να φεύγουν με κατεβασμένα κεφάλια από το γήπεδο και τους Τρικαλινούς που είχαν πάει να τους… κράζουν. Έτσι η ομάδα του Κόστιτς έμεινε 12η και στους 25 βαθμούς, είναι σε θέση σωτηρίας, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του 13ου Ηρόδοτου το Σάββατο (30/3) και η διαφορά τους παρέμεινε στους 3 πόντους.
Φυσικά αξίζουν πολλά μπράβο στους γηπεδούχους που έπαιξαν για την φανέλα του Αιγινιακού και πήραν μια νίκη γοήτρου, αν και παραμένουν στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Στάνιτς, Πετρούσης, Προσκυνητόπουλος, Βελκόσκι (72′ Ζανάκης), Κούστα (58′ Βλαχομήτρος), Έππας (67′ Σοφιάνης), Τσολακίδης, Πιαστόπουλος, Παπαδόπουλος.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Αντρονίκ (83′ Γκουγκούδης), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Τσιμίκας, Καπός, Σμυρλής (60′ Γουερέ).

a-sports.gr