Στη διαπίστωση πως τα Τρίκαλα δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο παρκέ του Ζηρίνειου έκανε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τη συντριβή από την Κηφισιά.  Ο τεχνικός των Tρικάλων  τόνισε πως ο αντίπαλος έπαιξε μόνος του και εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ και τις αποχωρήσεις παικτών ανά πάσα στιγμή από τις ομάδες και την αποδυνάμωση των συλλόγων, χαρακτηρίζοντας τρομακτική την εμφάνιση της Κηφισιάς.
Αναλυτικά: «Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία, μετά από ένα δεκάλεπτο χοντρικά, κατάλαβε ότι είναι μόνη της στο γήπεδο, γιατί, δυστυχώς, εμείς δεν εμφανιστήκαμε. Η Κηφισιά πήρε μια πανάξια νίκη, έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ενώ εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι στο ελληνικό μπάσκετ κάποια στιγμή αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει.
Δεν μπορεί κάθε μέρα και, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, να φεύγουν παίκτες και τελικά να δίνεται η εικόνα στους ξένους ότι έρχονται να παίξουν πέντε ματς και να φεύγουν. Είναι πολύ κρίμα, γιατί κάποιοι κάνουν τεράστια προσπάθεια μέσα στο γήπεδο και, δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να μείνουν ανεπηρέαστοι με αυτά που γίνονται.
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, άσχετα με το ρόστερ που κανείς δεν ξέρει. Η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία, αλλά, θα το ξαναπώ, ότι είναι πάρα πολύ κρίμα αυτό που γίνεται και πραγματικά εύχομαι ούτε ο Ηλίας, ούτε άλλος συνάδελφος να το ζήσει αυτό.
Καλή συνέχεια στην Κηφισιά, η οποία έπαιξε καλά, παρόλο που εμείς δεν ήμασταν στο γήπεδο και πέτυχε τέτοιο σκορ που δε νομίζω να το έχει ξανακάνει, όπως και εμείς ακόμα κι όταν παίζαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή εικόνα της Κηφισιάς. Ήταν σε τρομακτική μέρα και δίκαια πήρε αυτή τη νίκη».