Φιλική νίκη με 2-0 σημείωσαν τα Τρίκαλα επί της Αναγέννησης Καρδίτσας σε ένα παιχνίδι όπου αντιμετώπισαν μία τυπική ομάδα football league, σαν αυτές που θα συναντήσουν αρκετές  στο πρωτάθλημα.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο αμυντικογενής Γιώργος Βαζάκας είχε παρατάξει διπλή ζώνη άμυνας ενώ ότι πέρναγε το έπιανε ο εξαιρετικός πορτιέρο Γκέκας.
Στην επανάληψη όμως τα Τρίκαλα με κορυφαίο τον Γκόλια ο οποίος έκανε πάρτι από το αριστερά και σημείωσε μάλιστα και το πρώτο γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ πήραν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ με τον Τσίπρα.
Ο Σωτήρης Αντωνίου χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τους Τζόκιτς (είναι ακόμη πίσω φυσική κατάσταση αλλά έχει καλά στοιχεία), Γροντή (μηχανάκι στον χώρο του κέντρου), καθώς και τους Σιαλμά, Ανδρεόπουλου που έδειξαν πανέτοιμοι να βοηθήσουν.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Στέλιος Λεωνίδας με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Νταλούκα, Κ. Λεωνίδα και 4ο τον κ. Μπεκιάρη.
ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος (46′ Αποστολίδης), Βέρτζος, Κοτσώνης (62′ Τεγούσης), Πάνος (82′ Μυρσινιάς), Γκόλιας (82′ Μανώλης), Τόμιτς (46′ Γιαννίτσης), Τζόκιτς (46′ Ανδρεόπουλος), Τσιάρας (62′ Σιαλμάς), Γροντής (46′ Τσίπρας), Μίλιεβιτς (67′ Ντιατά), Ζγκούρι (67′ Αναστασόπουλος)
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος (46′ Κατσίκας), Κολτσίδας (85′ Μούτσιος), Καρρίκι, Κισκαμπάνης (46′ Θεοδωράκης), Μασούρας, Ρουσσάκης, Παπαευθυμίου (60′ Ποζαντζίδης), Τζέκος (82′ Πλούμης), Μπιτέλης
Απέκτησαν τον Ντίνα
Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειωμό για τα Τρίκαλα και την Πέμπτη (7/9) οι «κυανέρυθροι» ενέταξαν στο ρόστερ και τον Θανάση Ντίνα.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τον Πλατανιά, για να καταλήξει εντέλει στον ΑΟΤ και να τονίσει στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Θεσσαλών ότι οι δύο πλευρές έφτασαν εύκολα σε συμφωνία.
Στη σχετική ανακοίνωση για τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Ντίνα. Ο 28χρονος (12/11/1989) μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ξάνθη.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας τόνισε: “Η υγεία που βγάζει η ομάδα και η φιλοσοφία της, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση και έπειτα από το ραντεβού μου με την διοίκηση φτάσαμε εύκολα σε συμφωνία.
Γνωρίζω τους περισσότερους συμπαίκτες μου όπως γνωρίζω και τις ικανότητες τους και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και παιχνίδι παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε.
Η Football League είναι ένας μαραθώνιος και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στο χέρι μας είναι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τον φέρουμε στο πλευρό μας”».
sportrikala.gr