Τα γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο θεωρούνται ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις περισσότερες γυναίκες στην εποχή μας. Τα νέας γενιάς μοντέλα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, καλύτερο κράτημα, μείωση κραδασμών και αυξημένη αντοχή και είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών.

Τα Asics Gel-Kayano 23 θα τα βρείτε σε χρωματισμούς (DARK PURPLE, FLASH CORAL, WHITE). Το γυναικείο παπούτσι για τρέξιμο Asics Gel-Kayano 23 βοηθάει τους δρομείς με υπερπρηνισμό να τρέχουν με άνεση και σταθερότητα, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις.

Το Impact Guidance System (I.G.S) είναι ένα σύστημα ελεγχόμενης προστασίας. Σχετίζεται σε μία φιλοσοφία τεχνολογικού σχεδιασμού, η οποία λαμβάνει υπόψη το συνδυασμό όλων των τεχνολογιών που εφαρμόζονται στο παπούτσι. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση του πέλματος από την φάση της πρόσκρουσης στη στήριξη και την προώθηση.

Το Fluid Fit είναι ένα τεχνικό υλικό πλέγματος που εκτείνεται προς πολλές κατευθύνσεις, δημιουργώντας μία τέλεια εφαρμογή και παρέχει μοναδική ισορροπία μεταξύ της άνεσης και της εφαρμογής. Το σύστημα GEL Cushioning System είναι τοποθετημένο στην ενδιάμεση σόλα. Βασίζεται σε ένα ξεχωριστό είδος σιλικόνης, το οποίο καθιστά δυνατή τη μέγιστη απορρόφηση κραδασμών.

Η GUIDANCE LINE είναι η κάθετη εύκαμπτη αυλάκωση στην εξωτερική σόλα, που εκτείνεται από τη φτέρνα μέχρι τα δάκτυλα και βοηθά στην αποτελεσματικότητα της βάδισης. Ο ComforDry πάτος παρέχει ανάλαφρη απορρόφηση κραδασμών και βοηθά να παραμείνουν τα πόδια δροσερά, ενώ το FluidRide στην ενδιάμεση σόλα χαρίζει ελαστικότητα, αντικραδασμική προστασία και ανάλαφρη αίσθηση. Το DuoMax Support System εξασφαλίζει σταθερό πάτημα και το GUIDANCE TRUSSTIC SYSTEM βελτιωμένη αποτελεσματικότητα βάδισης.