Οι παλαίμαχοι του ΑΟ Τρίκαλα βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Νυρεμβέργη όπου και έτυχαν θερμής υποδοχής και φιλοξενίας από τους συντοπίτες μας που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.
Το πρώτο βράδυ της άφιξης τους στην Νυρεμβέργη σε όλη την αποστολή παράθεσε δείπνο ο ιδιοκτήτης του Restaurant Charisma Κωνσταντίνος Ζιώγκος που έλκει την καταγωγή του από το Νεοχώρι ενώ στην εξυπηρέτηση ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος Κωνσταντίνος Μπαρμπούτας.
Το μεσημέρι της επομένης την αποστολή φιλοξένησε το εστιατόριο Delphi που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης και είναι ιδιοκτησίας του κ. Σωτήρη Γιαννίκη. Εκεί τους παλαίμαχους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του εστιατορίου Νίκος Ζιώγκος ενώ ένας ακόμη συντοπίτης μας, ο Θανάσης Σίμος εξυπηρέτησε πρόθυμα τους πάντες.
Χορηγοί της αποστολής των παλαιμάχων στην Νυρεμβέργη ήταν οι εταιρείες:  Portioli, Φέτα Βοσκοπούλα, Γκολίτος, Βοτανικός Κήπος, Good Herb, Ζερβόπουλος ΑΒΕΕ, Σταυράκης, Αλιάγας, Φαλτάκας, Χαλβαδοποιία Γιάννης Μπουλογιώργος,  Δημ. Κολίτσας, , Libro Cafe, Granello, Platin Oil, Νέο Ιαπωνική, Et Toi, Γερμανός, Κατώγι, Φαρμακείο Σαπουνάς, Ταβέρνα Ανεμώνα, Βήτας, Τhermoil, Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Μπαλωμένος, Kotoulas Energy, Λαναράς, Sport Center, Μαράβας, Τhemis Trikaliotis, Μeteoro Wines, Τελετές Παναγιώτου, Λαδοφάναρο, Anesis Home, Ξενοδοχείο Kosta Famissi, Φαρμακείο Σιμορέλης.
Στην Νυρμεβέργη την αποστολή στήριξαν οι εταιρείες Καλαμάρας, Πρεβέντης, Μπολόσσης, τα εστιατόρια Charisma, Delphi και ο παλιός παίκτης του ΑΟΤ Κώστας Κιάκος που ήταν κοντά στην ομάδα σε κάθε της βήμα.