Σε παιχνίδια που παίζεις μία κατηγορία όπως αυτό σήμερα στην Κατερίνη θες ψυχή, πάθος και συσπείρωση. Ο ΑΟΤ δεν είχε τίποτα απ’ όλα αυτά και όχι με ευθύνη των εναπομεινάντων παικτών και της εναπομείνασας τεχνικής ηγεσίας.

Η ήττα με 2-0 που έφερε την ομάδα στην προτελευταία θέση δεν προέκυψε απ’ αυτούς που ήταν στο γήπεδο αλλά απ’ αυτόν που δεν ήταν και ο οποίος την οδηγεί στην διάλυση. Ο λόγος για τον Ηλία Αϊβάζογλου που αφού απέτυχε να δώσει την ομάδα σε κάποιον άλλον αποφάσισε να την διαλύσει εν μέσω της περιόδου.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι ίδιοι οι παίκτες που έβαλαν μπροστά τα στήθια τους γα να κατεβάζουν την ομάδα στα παιχνίδια έχουν αρχίσει και βγάζουν γκρίνια λόγω της όλης κατάστασης. Παίκτης της ομάδας βγήκε μόνος του αλλαγή μη αντέχοντας την όλη εικόνα της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου.

Τα Τρίκαλα με την νέα αυτή ήττα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα έπεσαν στην προτελευταία θέση και πλέον είναι σε εξαιρετικά δυσχερή  θέση. Παιχνίδια για να γυρίσουν την κατάσταση υπάρχουν, κουράγια δεν υπάρχουν…

Το παιχνίδι

Ο Πιερικός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο κα αφού έχασε μία, δύο συμπαθητικές ευκαιρίες προηγήθηκε στο 26’ με συρτό σουτ του Βασίλη Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν μια χαμένη ευκαιρία με τον Ελευθεριάδη στο 38’ που μετά από ασταθή απόκρουση του Τζήμα σε σουτ του Μυλόπουλου δεν μπόρεσε να τον νικήσει από κοντά.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τον Πιερικό να «κλειδώνει» το ματς στο 54’ όταν και ο Κανούλας σημείωσε από κοντά το 2-0.

Το τελικό 3-0 σημείωσε στο 88’ ο Καρανάτσιος με κεφαλιά από κοντά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τάσης (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ.  Νταβέλα (Μακεδονίας), Μαλανδρή (Χαλκιδικής). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Χαντζάρα, Τόσκα του Πιερικού και Μυλόπουλο, Χειρίτραντα  των Τρικάλων

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας):  Τζήμας, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης, Γιαλαμίδης, Χαντζάρας, Κριμιτζάς (71’ Καρανάτσιος), Βασίλης Παπαδόπουλος, Ζαφειράκης (80’ Εμπουσί), Ντίνας, Κανούλας (84΄ Μπουόλι)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης (61΄ Κλεμέντε), Νιάρος, Γκοβίνας (46΄ Μανίσογλου), Ντιαλόσι (70’ Φουτσίνι), Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος , Ελευθεριάδης (46’ Χειρίτραντας), Μυλόπουλος (46’ Ζησόπουλος), Ιωαννίδης, Πέλκας.

sportrikala.gr