Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Φαρκαδόνας την καταγγελία δυο νεαρών αδελφών για μια περίεργη απόπειρα εμπρησμού από αγνώστους στο σπίτι τους στην Οιχαλία Τρικάλων, που αποσοβήθηκε χάρη σε μια γειτόνισσά τους!
Σύμφωνα και με την μαρτυρία της συγκεκριμένης γυναίκας, την ώρα που τα δύο αδέλφια ηλικίας 28 και 31 χρόνων έλειπαν από το σπίτι μια ομάδα νεαρών εισέβαλαν στην αυλή, άδειασαν στο κτίριο και τους γύρω χώρους μπιτόνια με βενζίνη και βγήκαν στον δρόμο, αφού προηγουμένως τοποθέτησαν μια αλυσίδα στην σιδερένια εξώπορτα κλειδώνοντάς την! Όμως, τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να βάλουν φωτιά στο εύφλεκτο υγρό, η γειτόνισσα έβαλε τις φωνές αναγκάζοντας να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να το βάλουν στα πόδια!
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν τα αδέλφια είχαν διαφορές με κάποιους που να ήθελαν να τους κάνουν κακό, δεδομένου ότι το κλείδωμα της εξώπορτας δείχνει πως σκοπός των επίδοξων εμπρηστών ήταν να μην μπορέσουν να βγουν οι ένοικοι του σπιτιού και να περικυκλωθούν από φλόγες, ή να μην σταθεί δυνατή η επέμβαση απ’ έξω για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που θα προκαλούσαν!
eleftherostypos.gr