Από την στιγμή που δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα ούτε Πλεξίδας, ούτε Γιαλιάς, ούτε κανείς άλλος μεγαλοεπενδυτής η Γενική Συνέλευση του ΑΟΤ κλήθηκε να αποφασίσει αν η ομάδα θα παίξει στην Γ’ Εθνική ή στο τοπικό ή αν θα δημιουργηθεί κάποια άλλη ομάδα από την αρχή.

Το τελευταίο σενάριο δεν συζητήθηκε καν και έτσι η πρόταση που κατατέθηκε από τον Ερασιτέχνη ήταν  να κατέβει η ομάδα στην Γ’ Εθνική ήταν ότι το υπάρχων ΔΣ μπορεί να βάλει 50.000 € και ζήτησε από τους φιλάθλους να τους υποδείξουν τρόπους ώστε να συγκεντρωθούν τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται σε ένα μπάτζετ ύψους περίπου 200.000 €.

Η απόφαση για συμμετοχή στην Γ’ Εθνική ήταν η κυρίαρχη με τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη ωστόσο να λέει πως την Δευτέρα θα παρθεί η τελική απόφαση του.

Ο Γιώργος Παναγιώτου συνοψίζοντας τα συμπεράσματα της βραδιάς τόνισε πως θα ξεκινήσει η προσπάθεια καθόδου της ομάδας στην Γ’ Εθνικής φέρνοντας όμως προ των ευθυνών του τους πάντες ώστε να μην χρεωθεί το ΔΣ του Ερασιτέχνη μια πιθανή αποτυχία.

Παράλληλα θα δημιουργηθεί μία επιτροπή που θα τρέξει όλες τα διαδικασίες και θα ανοίξει και ένας λογαριασμός για να καταθέσουν οι φίλαθλοι χρήματα.

5.000 € από τον Σάκη Λιούτα

Σε μία πρωτόγνωρη, για πολιτικό, κίνησε προχώρησε ο Βουλευτής της ΝΔ Σάκης Λιούτας. Παραβρέθηκε στην ΓΣ του Ερασιτέχνη και πρόσφερε 5.000 € προκειμένου η ομάδα να κατέβει στην Γ΄ Εθνική κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Παρδάλης: «Αυτός είναι ο κόσμος του ΑΟΤ;»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης ξεκίνησε ιδιαίτερα επιθετικά την τοποθέτηση του εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για την μικρή παρουσία του κόσμου στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη: «Αυτός είναι ο κόσμος των Τρικάλων; Ηταν μαγαζί γωνία και το κατάντησαν κάποιοι πως το κατάντησαν;»

Στη συνέχεια είπε: «Όλοι έχουν και μία άποψη. Θέλουμε όλοι μία ομάδα αλλά κανείς πρακτικά δεν βοηθά. Πόσοι απ’ όσους είναι σήμερα εδώ έχουν γίνει μέλη του Ερασιτέχνη; Ελάχιστα».

Παναγιώτου: «Ζούμε ένα déjà vu»

Ο γραμματέας του Ερασιτέχνη Γιώργος Παναγιώτου είπε ότι ζούμε ένα déjà vu όπως και παλιότερα με επενδυτές που έρχονται και διαλύουν την ομάδα και εν συνεχεία φεύγουν αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια και καλείται ο Ερασιτέχνης να συμμαζέψει την κατάσταση για μία ακόμη φορά.

O Γιώργος Παναγιώτου επανέλαβε πως μέλημα του Ερασιτέχνη είναι να κατέβει η ομάδα στην Γ΄Εθνική και πως απεύχεται την πιθανότητα η ομάδα να παίξει στο τοπικό.

Όσον αφορά τα χρήματα που απαιτούνται για να κατέβει η ομάδα στην Γ’ Εθνική θα απαιτηθούν 200.000 €.

Τα χρέη

Ο Κώστας Παρδάλης αναφερόμενος στα χρέη είπε πως δεν είναι ξεκάθαρα: «108.000 είναι τα πρόστιμα στην ΕΠΟ. 114.000 είναι το μπαν του Περλέσι αλλά υπάρχουν και μπαν για τους Αουντίνο, Γκιντέκι, Πούσιτς. Υπάρχουν και οφειλές σε επιχειρήσεις στα Τρίκαλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή πόσα είναι τα απαιτητά χρέη».

Ένταση με Βασιλάκο

Ο παλιός τερματοφύλακας της ομαδας Φώτης Βασιλάκος έβαλε φωτιά στην Γενική Συνέλευση λέγοντας: «Μην περιμένετε λύση με το δεκάρικο και το κατοστάρικο. Πρέπει να τραβήξετε εσείς μπροστά αλλιώς παραιτηθείτε….» είπε χαρακτηριστικά για να εκραγεί ο Κώστας Παρδάλης και να πει: «Υπάρχει σχήμα έτοιμο; Να παραιτηθούμε και να πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο».

Ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα σε Παρδάλη και Βασιλάκο καθώς ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τον κατηγόρησε ότι ζήτησε χρήματα για να εργαστεί στην ομάδα κάτι που ο προπονητές τερματοφυλάκων διέψευσε.

Οι τοποθετήσεις στην ΓΣ

Κυριάκος Σελεμέκος (Θύρα 4): «Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ερασιτέχνη και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να συγκεντρωθούν χρηματα και να στηρίξουμε τον Ερασιτέχνη στην προσπάθεια που θα κάνει».  Αναφέρθηκε ακόμη και στους πολιτικούς που θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του που στην αίθουσα ήταν μόνο ο Θανάσης Λιούτας.

Στέφανος Πιάζας (Πρόεδρος Βετεράνων): «Η ομάδα πρέπει να παίξει στην Γ΄Εθνική και να είναι πιο αυστηροί όταν θα έρχονται επενδυτές. Το κακό στην ομάδα ξεκίνησε όταν έδωσε ο Παιδής την ομάδα στον Παππά. Εχω ραντεβού με έναν άνθρωπο ο οποίος ενδιαφέρεται να βοηθήσει ενεργά την ομάδα».

Γιώργος Στεφανής (Φίλαθλος): «Επειδή οι ημερομηνίες τρέχουν πέρα από τα 50.000 € να γίνει μία πανστρατιά για να βρεθούν τα υπόλοιπα χρήματα και να κατέβει η ομάδα στην Γ’ Εθνική».

Σάκης Αλέκος: Να συσταθεί μία πολυμελής επιτροπή που θα επισκέπτεται επιχειρήσεις και σε συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη να συγκεντρώνει χρήματα και διαρκείας».

Γρηγόρης Χιώτης: «Να δημιουργηθεί μία ομάδα λαϊκής βάσης στην οποία να βοηθήσουμε όλοι».

Μαρία Αντωνοπούλου: «Προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα και θα βοηθήσω στις διαφημίσεις όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια».

Γιάννης Βλαχομήτρος: «Να ανοίξει ένας λογαριασμός ώστε να βάλουμε όλοι χρήματα. Εγώ προσωπικά μπορώ να βαλω 200 €»

Ζήσης Κατσαντώνης: «Να γίνει μία επιτροπή και να συγκεντρώνει διαρκείας και διαφημίσεις. Εγώ θα προσφέρω κάθε βοήθεια για να κατέβει η ομάδα στην Γ’ Εθνική»

sportrikala.gr