Αν ψάξουμε για την καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από τα Τρίκαλα δεν θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε το Νέο Κεραμίδι που έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη.

Τα Τρίκαλα παίζοντας με αμυντικές προθέσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και δεν απείλησαν καθόλου με τον Παπαδόπουλο να κάνει κάνα δυο σωτήριες επεμβάσεις.

Στην επανάληψη όμως με την είσοδος του Σαμαντά τα Τρίκαλα εκμεταλλευόμενα και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει όλοι μπροστά για να βάλουν γκολ έβγαλαν δύο μεγάλες ευκαιρίες και δικαιούνται να διαμαρτύρονται για πέναλτι μαρς που δεν έδωσε ο Λαρισαίος διαιτητής Κοντογιώργος σε πεντακάθαρη ανατροπή του Σαμαντά στις καθυστερήσεις!

Τα Τρίκαλα πάντως πήραν έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια ενώ ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή την Νέα Αρτάκη ενώ ο Σβορώνος του Σάκη Θεοδοσιάδη πλησίασε στον πόντο.

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα είχαν την πρώτη καλή στιγμή όταν σουτ του Νίκου Σκόνδρα στο 6’ έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Πατσιογεώργο

Στο 10’ απάντησε το Κεραμίδι όταν μετά από φάση διαρκείας ο Παπαδόπουλος από εξαιρετική θέση μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 11’ και πάλι ο Παπαδόπουλος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον συνεπίθετο του τερματοφύλακα των Τρικάλων να διώξει εντυπωσιακά.

Στο 36’ ο προωθημένος Κυριακίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά από κόρνερ του Κρυεμάδι.

Πανομοιότυπη φάση για τους φιλοξενούμενος και στο 40’ με εκτελεστή του κόρνερ τον Παπαδόπουλο και κεφαλιά από τον Κρυεμάδι.

Στο 50’ ο Μεληκιώτης από εξαιρετική θέση πλάσαρε άουτ…

Και οι δύο μεγάλες φάσεις του ΑΟΤ:

Στο 73’ ο Σαμαντάς απέφυγε εξαιρετικά αντίπαλο του και με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Κορυφαία στιγμή για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Στο 81’ Σουτ του Αλεξίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πατσιογεώργος!

Πέναλτι μαρς που δεν δόθηκε!

Στις καθυστερήσεις ο Σαμαντάς μπήκε από πλάγια θέση μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε καθαρά χωρίς ούτε ο διαιτητής, ούτε ο επόπτης να δώσουν κάτι. Μάλιστα ο Λαρισαίος διαιτητής Κοντογιώρηος έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον παίκτη των Τρικάλων!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κοντογιώργος με βοηθούς τους κ.κ. Νάκα, Στεργιακούλη. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γεωργάκη,. Γιάννη Σκόνδρα και Σαμαντά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαδόπουλος, Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος (89’ Τζέλης), Γεωργάκης, Ζαϊμι, Ιωάννου, Μπραντίτσας (85΄Μαγκούτης), Μπέκας (46΄ Σαμαντάς), Νίκος Σκόνδρας (90+ Μαλακασιώτης), Κατσαντώνης, Αλεξίου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Κυριακίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος (59’ Μουράτη), Ιντζόγλου (46’ Μεληκιώτης), Σεχολάρι, Κρυεμάδι (59’ Μετάι), Μηλιώτης (80’ Ζούγκαν), Κλιγγόπουλος, Τουλίκας

sportrikala.gr