Από τη Φαρκαδόνα ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι η περιοδεία του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο νομό Τρικάλων.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι βρέθηκε στην έδρα του δήμου Φαρκαδόνας όπου τον υποδέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη του κόμματος, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας, οι υποψήφιοι βουλευτές Θανάσης Λιούτας και Μιχάλης Ταμήλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης και φίλοι του κόμματος.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα krinitrikalon.gr «ο κ. Τζιτζικώστας περιόδευσε στα καταστήματα της Φαρκαδόνας ενώ λίγο αργότερα απηύθυνε χαιρετισμό, επικεντρώνοντας την προσοχή σε αγροτικά ζητήματα, αλλά και στα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες με την εφαρμογή των νέων μέτρων. Δεσμεύτηκε για στήριξη των αγροτοκτηνοτρόφων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της χώρας ενώ μίλησε και για την αναγκαιότητα της λήψης μέτρων και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της υπαίθρου. Δεν παρέλειψε ταυτόχρονα να σταθεί σε θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση που ταλανίζεται και φυτοζωεί εγκλωβισμένη σε δεκάδες προβλήματα εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό και κονδύλια.
Τέλος κάλεσε όλους τους πολίτες που πρόσκεινται στο χώρο της ΝΔ να ανταποκριθούν να συμμετέχουν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία, αναδεικνύοντας το νέο αρχηγό του κόμματος που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας και θα το φέρει στην κυβέρνηση».
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πύλη, το Μουζάκι και την Καλαμπάκα, ενώ σε λίγη ώρα θα μιλήσει στα Τρίκαλα.