Να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία, τη μοναδική πολιτική δύναμη που εγγυάται την σταθερότητα της χώρας, κάλεσε τους πολίτες ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ στη Φαρκαδόνα.

Τους κάλεσε παράλληλα να επιλέξουν αυτούς που μπορούνε να βγάλουνε τη χώρα από τα αδιέξοδα που την οδήγησε η κυβερνητική απραξία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τόνισε ότι και αυτή τη φορά η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να οδηγήσει τη χώρα και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης ως ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπογράμμισε ότι οι πολίτες ψήφισαν στις εκλογές του Ιανουαρίου με θυμό και οργή και πίστεψαν τα όσα επαγγέλονταν ο κ. Τσίπρας. Αυτή τη φορά να ψηφίσουν με βάση τη λογική, την πραγματικότητα, με σύνεση και με βάση το συμφέρον της χώρας. 

“Το κλίμα έχει αλλάξει και ο κόσμος κατάλαβε τα ψέμματα του κ. Τσίπρα. Το παλιό ή το νέο έχει σημασία ή το ποιος είναι ικανός να ηγηθεί της χώρας και να κυβερνήσει   Αυτά τα διλήμματα τα έχουμε ξαναζήσει. Ο κόσμος μέσα σε εφτά μήνες έχει γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα και είμαι σίγουρος ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής για να μπούμε και πάλι σε ευρωπαϊκή πορεία, να κερδίσουμε και πάλι συμμάχους που μείναμε μόνοι μας με τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης, να κινηθεί η αγορά και να επανέλθει η ηρεμία στους πολίτες. Στις 20 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε τους ικανούς, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία”.