Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βασιλική Κάκλα, δέχθηκε στο γραφείο της την Ομάδα  Ρομποτικής του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους επιδώσει τιμητικό έπαινο.
Η συγκεκριμένη ομάδα μετά την κατάκτηση της πρώτης θέση στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στην κατηγορία Open Λυκείου, που διεξήχθη στη Αθήνα στις 03/10/2015, συμμετείχε στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής (WRO) που πραγματοποιήθηκε στην Ντόχα του Κατάρ στις 6-8 Νοεμβρίου 2015 όπου και διακρίθηκε καταλαμβάνοντας τη 19η θέση σε σύνολο 150 διαγωνιζομένων ομάδων. Σημειώνεται ότι ήταν η 3η καλύτερη ομάδα από την Ευρώπη προσπερνώντας ομάδες προερχόμενες από χώρες όπως το Hong Kong, την Ιαπωνία, την Ινδία, τη Ταϊλάνδη, χώρες με παράδοση στη Ρομποτική.
Η ομάδα Ρομποτικής του 7ου ΓΕΛ μετέφερε τις εντυπώσεις από τη συμμετοχή στην ολυμπιάδα και τις εμπειρίες του ταξιδιού, ενώ πρόσφερε στη Διεύθυνση αναμνηστικό δώρο και αφίσα του διαγωνισμού. Η κα Κάκλα με τη σειρά της συνεχάρη τους μαθητές Αχιλλέα Αλέκο, Βασίλειο Γκατζή, Κωνσταντίνο Ζιούτο αλλά και τους καθηγητές της ομάδας Βασίλειο Σπάχο και Καραγιώργου-Σπάχου Ελευθερία απονέμοντάς τους τιμητικό έπαινο για τις διακρίσεις τους, ευχόμενη νέες επιτυχίες και διακρίσεις.