Η Ακαδημία Χορού ενόψει της καινούριας χρονιάς και μετά το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε , δημιουργεί νέα χορευτικά τμήματα : παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, σε όλα τα είδη χορών (Δημιουργικός χορός, Salsa, Latin,Tango Arg. HipHop, Zumba, Oriental, Σύγχρονο, Break Dance κ.τ.λ) και Επαγγελματικό τμήμα Latin   για όσους  θέλουν να δοκιμάσουν  μία νέα χορευτική εμπειρία και να γίνουν μέλη της Ακαδημίας μας.
Το τμήμα Μαζορετών αποτελεί ένα νέο τμήμα στην Ακαδημία και απευθύνεται σε ηλικίες από 10-30 ετών. Το μάθημα ξεκινάει με την εκμάθηση κάποιων βασικών πραγμάτων όπως το μέτρημα στο χορό και το άκουσμα του τέμπο της μουσικής. Ασκήσεις ευλυγισίας και διατάσεων είναι πάντα μέρος του μαθήματος. Οι χορογραφίες που διδάσκονται είναι συνήθως εύκολες καθώς βασίζονται περισσότερο στο συγχρονισμό και στην τεχνική και όχι τόσο στο επίπεδο δυσκολίας. Το cheerleading λοιπόν είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος χορευτικής άσκησης με τον οποίο μπορούν να ασχοληθούν όλα τα κορίτσια. Δε χρειάζονται γνώσεις χορού και ειδικές προδιαγραφές, όλα τα κορίτσια ανεξαρτήτως ικανοτήτων, μπορούν να συμμετέχουν.
Το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής είναι μη αγωνιστικό με έντονα στοιχεία χορού για κορίτσια ηλικίας 5-10 χρονών που θέλουν να γνωρίσουν τη ρυθμική γυμναστική και να διασκεδάσουν με αυτή! Τα παιδιά μέσα από τα μαθήματα θα αναπτύξουν την ευλυγισία τη φαντασία αλλά και την συνεργασία!
Το AcrOdance είναι  ένα στυλ χορού, που συνδυάζει διάφορα είδη ρυθμικής  γυμναστικής και χορού με ακροβατικά στοιχεία. Σημαντικό χαρακτηριστικό του AcrOdance είναι η ιδιαίτερη μεθοδολογία που χρησιμοποιείται έτσι ώστε τα ακροβατικά να συνδυαστούν αρμονικά με το χορό και να οδηγηθούμε σε χορογραφικές συνθέσεις-χορογραφίες. Μία ανάπτυξη αντοχής, δύναμης, ευλυγισίας, ισορροπίας, καλής φυσικής κατάστασης. Πρόσθεσε και τη «σωστή» στάση του σώματος, τη σωστή αναπνοή, καθώς και θεατρικά, εκφραστικά στοιχεία και χοροθεραπεία και τότε πλησιάζεις αρκετά στο να καταλάβεις για τι μιλάμε.
Εγγραφές - πληροφορίες    πραγματοποιούνται    Δευτέρα με Παρασκευή   17:00 – 21:00 , Σάββατο 11:00 – 18:00. Τηλ  2431038082 – 6983976897