Ευχές για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αλλά και προώθηση της εικόνας του Δήμου Τρικκαίων, ήταν οι δύο κινήσεις της δημοτικής αρχής με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία των μαθητριών του 3ου Λυκείου Τρικάλων.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου αγωνίζεται στη Σπάρτη, στα τελικά της πανελλήνιας διοργάνωσης του ποδοσφαίρου για μαθήτριες Λυκείου. Οι αθλήτριες – μαθήτριες του Σχολείου δέχθηκαν τις ευχές του εντεταλμένου συμβούλου του Δήμου κ. Ακη Αναστασίου, ο οποίος επεσήμανε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής τους σε τόσο υψηλό επίπεδο, τονίζοντας τα οφέλη του αθλητισμού, αλλά και την πολλαπλασιαστική αξία τέτοιων διακρίσεων για τον αθλητισμό στον Δήμο μας. Σε συνάντηση στο Αθλητικό Μουσείο, όπου έγινε και ξενάγηση, η κ. Βανέσσα Μέλλιου παρέλαβε 60 συσκευασίες, οι οποίες απευθύνονται στους συμμετέχοντες στο πανελλήνιο αυτό αθλητικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, με τη συνεργασία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Χρυσόστομου Κυρίτση και της e-trikala ΑΕ, παραδόθηκαν από τον κ. Αναστασίου σακούλες μα αναμνηστικά από την πόλη των Τρικάλων: σι ντι και βιβλίο για τον Τσιτσάνη, σι ντι με τραγούδια του Σωτήρη Τόγελου, αναμνηστικά από τον Μύλο των Ξωτικών. Οι συσκευασίες παραδόθηκαν στους μετέχοντες και τις μετέχουσες στη διοργάνωση.