Ο κύριος Γκουγκουμάτης μετά την σημαντική αύξηση της συμμετοχής των μελών του Περιφερειακού Συλλόγου Γόμφων στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 και  Δευτέρα 20 Απριλίου στο Δημαρχιακό Κατάστημα Γόμφων στη Λυγαριά Τρικάλων, πραγματοποιεί ενημερωτικές συναντήσεις ,εκτός από εθιμοτυπικές αλλά και ουσιαστικές, με φορείς της πόλης. Προβάλλει τα ειδικά προβλήματα και αιτήματα της ευρύτερης περιοχής του και ενημερώνεται για τα δρώμενα του κλάδου του.

Παράλληλα ο κύριος Γκουγκουμάτης είχε συνάντηση και συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόεδρο των Εμπόρων Θεσσαλίας κύριο Ηρακλή Μπλουγούρα, που ως γνωστό είναι ο ιδρυτής του Συλλόγου Γόμφων και αναγορεύτηκε και επίτιμο μέλος του Συλλόγου των Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνών Γόμφων.

Ο κύριος Γκουγκουμάτης  είχε και έχει συντονισμένη συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ο.Ε.Σ.Θ. σε όλα τα επίπεδα του Εμπορικού Συνδικαλισμού και όχι μόνο και ιδιαίτερα ενημερώθηκε για τις διαδικασίες της προσεχούς συγκρότησης σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου  αλλά και τα υπόλοιπα όργανα του Συλλόγου που απαρτίζονται από ιδιαίτερα ηλικιακά νέους καταξιωμένους και επιτυχημένους γνωστούς επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του. Ο κύριος Ηρακλής Μπλουγούρας συνεχάρη τον κο.Γκουγκουμάτη και για την νέα του εκλογική διάκριση που κατέταξε τον Σύλλογο Γόμφων την Πέμπτη δύναμη σε αντιπροσώπους σε όλη τη Θεσσαλία, μετά φυσικά από τις μεγάλες πόλεις Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα και Βόλο.

Ο κ. Γκουγκουμάτης δραστηριοποιείται με επιτυχία στον Εμπορικό Συνδικαλισμό, είναι Οικονομικός Επόπτης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Συγχρόνως, γνωστοποίησε τα οριστικά επικυρωμένα αποτελέσματα των εκλογών.

Εγγεγραμμένοι:384     Ψήφισαν:210

Εκλέχθηκαν οι κάτωθι:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

1.      Αχιλλέας Γκουγκουμάτης……….151

2.      Στέφανος Μαράβας………………..87

3.      Γρηγόρης Μάμαλης……………..…75

4.      Κωνσταντίνος Δασκάλου ………..59

5.      Ιωάννης Τζέγκας………………….…58

6.      Νικόλαος Παπαθανασίου …………54

7.      Λεμονιά Αδάμου ………………….…33

Για την Ελεγκτική Επιτροπή

1.      Ελένη Παπαδοπούλου……………..87

2.      Αργύρης Παπαθανασίου………..…79

3.      Μαρία Τσιαούση……………………..68

Αντιπρόσωποι στην Ο.Ε.Σ.Θ.

1.      Αχιλλέας Γκουγκουμάτης……….138

2.      Στέφανος Μαράβας………………..74

3.      Γρηγόρης Μάμαλης…………….…..63

4.      Κωνσταντίνος Δασκάλου…….……51

5.      Νικόλαος Παπαθανασίου………….50

6.      Ιωάννης Τζέγκας…………………….49

7.      Παναγιώτης Γράμψας……….……..32