Γιορτινό κλίμα επικράτησε το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με τους προσκόπους, τον Σύλλογο Ποντίων «Εύξεινος Λέσχη» νομού Τρικάλων και τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων να ψέλνουν τα κάλαντα στον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, παρουσία των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Θεσσαλίας κ.κ. Μπάρδα και Τσίγκα και των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Γακόπουλο και Μπουτίνα.
Όλοι τους ευχήθηκαν στον αντιπεριφερειάρχη καλή χρονιά και αυτός με τη σειρά του ανταπέδωσε τις ευχές για υγεία και ευτυχία, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε στο σραφείο του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων γιορτή για τα παιδιά έως 12 ετών των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας, σε συνεργασία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη και του Συλλόγου Εργαζομένων της Π.Ε. Τρικάλων.
Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας έκαναν την τιμή να μας ψάλλουν τα κάλαντα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μας χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία».