Την έναρξη του πρωταθλήματος περιμένουν στον ΑΟΤ, αυτή την Κυριακή κόντρα στον Κισσαμικό, ένα παιχνίδι που θέλουν να συνδυάσουν με νικηφόρο αποτέλεσμα. Σήμερα στο δημοτικό στάδιο πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός(φωτογραφία από sportrikala.gr) από τον πάτερ Βασίλειο Πούκη, ο οποίος ευχήθηκα καλή χρονιά με υγεία στους «κυανέρυθρους».
Την παράσταση έκλεψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Γιαλιάς ζητώντας από τον ιερέα να ρίξει πολύ αγιασμό στους… παίκτες, στα δίχτυα αλλά και στα αποδυτήρια για να πάνε όλα καλά.
Στο μεταξύ ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος σε δηλώσεις του για το ματς της Κυριακής επισήμανε, μεταξύ άλλων, «δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν πρωτάρηδες, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και ότι είμαστε άξιοι να κοντράρουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο και μέσα στην έδρα μας και εκτός έδρας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα, όπως τα Τρίκαλα, που δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και είχαν τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την αλλαγή του προπονητή, αλλά σίγουρα θα είναι λίγο πιο σφιγμένοι, πιο σοβαροί και πιο αποφασισμένοι για να ξεκινήσουν καλά το πρωτάθλημα.».