Aγώνα δρόμου δίνουν και τα συνεργεία της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές, στα ορεινά του νομού μας. Η κακοκαιρία που πλήττει το νομό μας (κυρίως τα ορεινά) από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και σήμερα, με έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στο δίκτυο της ΔΕΗ. Από τους δυνατούς ανέμους δένδρα έχουν πέσει πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ και σε συνδυασμό με τις κατολισθήσεις δυσχεραίνουν το έργο των συνεργείων που βρίσκονται επί ποδός.

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στο ορεινό δίκτυο της Πύλης, από πτώση δένδρων στην περιοχή της Πύρρας με την ηλεκτροδότηση να αποκαθίσταται μέχρι και το Νεραϊδόχωρι.

Μέχρι και αυτή την ώρα συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη για να δοθεί ρεύμα και στα υπόλοιπα χωριά του δήμου Πύλης από το Νεραϊδοχώρι και πάνω.

Ανάλογα προβλήματα και προς την περιοχή της Μεσοχώρας όπου δόθηκε ρεύμα πριν από λίγο, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την αποκατάσταση του προβλήματος  και στα υπόλοιπα χωριά. Επίσης προβλήματα υπάρχουν στο Πολυνέρι και το Μοσχόφυτο

Από την πλευρά του δήμου Καλαμπάκας ένα πρόβλημα που υπήρξε με πτώσεις δένδρων σε κολώνες της ΔΕΗ στην Κρανιά αποκαταστάθηκε, ενώ εκτός ρευματοδότησης είναι η Ανθούσα λόγω υποχώρησης του εδάφους που συμπαρέσυρε και ένα στύλο της ΔΕΗ. Επίσης έχουν καεί μετασχηματιστές που δίνουν ρεύμα σε βουστάσια και καταβάλλεται προσπάθεια για την επισκευή τους.