Εκατοντάδες  εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στο κέντρο των Τρικάλων ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ φωνάζοντας «Αρκετά ματώσαμε - Αρκετά πληρώσαμε».

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αρχή της οδού Ασκληπιού-στο ύψος της πλατείας Ρήγα Φεραίου με κεντρική ομιλήτρια την Άννα Κουτελίδα , μέλος της γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ  & μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Τρικάλων. Η πορεία που ακολούθησε ήταν δυναμική και γεμάτη παλμό με τα συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα.

Στην κεφαλή της πορείας το πανό του ΠΑΜΕ το οποίο έγραφε: «Ακυρώνουμε τα σχέδια πτώχευσης του λαού-Όχι στο νέο βάρβαρο μνημόνιο» Ακολουθούσε  το  μαζικό μπλοκ των συνταξιούχων του ΙΚΑ, μέλη εργατικών σωματείων και φορέων, το μπλοκ της ΠΑΣΕΒΕ κα.

Από την Πλατεία Ρήγα Φεραίου η ομιλήτρια Άννα Κουτελίδα  τόνισε ότι το 3ο μνημόνιο που φέρνει για ψήφιση στη Βουλή για λογαριασμό των μονοπωλιακών ομίλων, του μεγάλου κεφαλαίου και της ΕΕ, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ συμπληρώνει, ολοκληρώνει και βαθαίνει τα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα των προηγούμενων μνημονίων.