Στο πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον... ιδιαίτερο Κωνσταντίνο Μπογδάνο φιλοξενήθηκε για αρκετή ώρα το απόγευμα της Πέμπτης ο Σάκης Παπαδόπουλος όντας ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τρικαλινός γιατρός έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς, σε αντίθεση με τους συνήθεις "πανελίστες" του κόμματός του που κυριαρχούν στα κανάλια, ήταν πάντα ήπιος στις απόψεις του και στον τόνο της φωνής του, γεγονός που εκτίμησαν ομόφωνα όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων που ήταν μαζί του στο πάνελ.

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, χαρακτήρισε "έντιμο και αξιοσέβαστο" τον Σάκη Παπαδόπουλο για τις απόψεις του, αναφερόμενη σε δήλωση που έκανε ο βουλευτής σύμφωνα με την οποία η καταψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας με στόχο την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ήταν λάθος του Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Σάκης Παπαδόπουλος λόγω της καταγωγής του προκάλεσε έναν ιστορικό... συνειρμό στον παρουσιαστή, ο οποίος μνημόνευσε τη μάχη στο ύψωμα 731 δίνοντας τα εύσημα στους Τρικαλινούς στρατιώτες. 

Δεν αποκλείεται μετά από αυτή την παρουσία να αυξηθεί η συμμετοχή του Σάκη Παπαδόπουλου σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς το επικοινωνιακό επιτελείο πάντα "μετράει" τις επιδόσεις των στελεχών του και τους "διανέμει" αναλόγως.