Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής της Φαρκαδόνας Τάκης Ρούσσας στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε έως τώρα η ομάδα. Στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ η τοπική ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος στη Γ’ Εθνική γνώρισε την ήττα με 1-0.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν εκείνοι που πλησίασαν από νωρίς στο γκολ όταν ο Μασούρας γύρισε την μπάλα στον Ξενοδόχοβ,  ο Κουλτσιάκης έκλεψε την μπάλα, σουτάροντας με τον Σουλιώτη να βάζει την κόντρα και αυτή να στρώνεται στον Μηνά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι ανάγκασε τον Ξενοδόχοβ να πέσει και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο και είχαν δοκάρι με τον Οικονομόπουλο (30’).  Μια ακόμα καλή στιγμή είχε η Φαρκαδόνα με τον Αετόπουλο στο 55’, πλάσαρε άουτ προ κενής εστίας. Η Λάρισα άνοιξε το σκορ στο 67’ της αναμέτρησης όταν ο Τάσος Κρητικός με γύρισμα από τα δεξιά παράλληλα στην εστία έδωσε έτοιμο γκολ στον Ματθαίο Μαρουκάκη.

Φαρκαδόνα (Τάκης Ρούσας): Ντάσκας, Νάκου, Καντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Μηνάς, Πολυζόπουλος, Κουλτσιάκης, Διβανές, Ιακωνάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Νάκος, Γρηγορίου, Μίλκοβιτς, Πατσιαλής, Μπασιάκας, Τσιούκας, Ζαφειρίου, Κοντοβάς, Βερβέρας, Νικούλης, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Μονιάκης, Χάμος, Οικονομόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καμπλιώνης, Ροβίθης, Καπός.

Αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Μαρουκάκης, Κρητικός, Ναγιάρ, Κομεσίδης.