Αν και αρχικά είχε ζητήσει να βρεθούν στο Αλκαζάρ, αύριο, κόντρα στον Πανσερραϊκό μόνο οι «Σακαφλιάδες» και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς άλλαξε την απόφαση του και ζητά πλέον την παρουσία όλων των φιλάθλων στο παιχνίδι. Ο μεγαλομέτοχος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από μια μερίδα οπαδών που προκάλεσαν προβλήματα στην ομάδα, στο ματς με την Κέρκυρα όπου η τιμωρία της έδρας μπορεί να ανατράπηκε, ωστόσο δεν γλίτωσε και το πρόστιμο.
Όπως εξήγησε, οι πιέσεις από φιλάθλους του ΑΟΤ ήταν πολλές κι έτσι καλεί άπαντες να βρεθούν στο γήπεδο, ελπίζοντας ότι η αγάπη τους για το σύλλογο θα τους αποτρέψει από κακόβουλες ενέργειες.
Αναλυτικά η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Μετά από πολλές πιέσεις οπαδών και φιλάθλων του Α.Ο. Τρίκαλα, αποφάσισα να αναιρέσω την απόφασή μου για τη διάθεση εισιτηρίων στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Στην απόφασή μου αυτή συνέβαλε η αγάπη και η υποστήριξη της μεγαλύτερης μερίδας φιλάθλων προς στο πρόσωπο μου. Ελπίζω αυτή η αγάπη να γίνει ασπίδα και να προστατέψει τον Α.Ο. Τρίκαλα από κακόβουλες ενέργειες του παρελθόντος.
Όλοι μαζί την Κυριακή στο Αλκαζάρ για να γιορτάσουμε άλλη μία νίκη.
Ευχαριστώ τον κόσμο που συνεχίζει να με στηρίζει.
Χρήστος Γιαλιάς».